Οι γιατροί της Αθήνας κοντά στον πολίτη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Οι γιατροί της Αθήνας κοντά στον πολίτη

Θα θέλαμε να αποδώσουμε σε παρόραμα ή εσφαλμένη εκτίμηση των δεδομένων την αμφισβήτηση που εκφράζει ο κ. Μάκης Κουρής σε σημερινό δημοσίευμά του στην εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ», για το γεγονός ότι οι Έλληνες ιατροί και ειδικότερα οι γιατροί της Αθήνας όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια της κρίσης στάθηκαν στο πλευρό του Έλληνα πολίτη.  

Στο συγκεκριμένο δημοσίευμα κατά λέξη αναφέρει: ‘Διάβασα τη διαφήμιση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για τις κινητοποιήσεις κατά των μέτρων για το Ασφαλιστικό τους. Το σλόγκαν ήταν «Κοντά στον πολίτη». Αλήθεια πότε τους είδε ο πολίτης κοντά στα προβλήματά του….

Ο ΙΣΑ κατανοεί κάθε κριτική και την λαμβάνει υπ’ όψη του, στην προκειμένη όμως περίπτωση θα πρέπει να τον ενημερώσουμε ότι: 

Οι Έλληνες γιατροί δεν σταμάτησαν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στους πολίτες, ακόμη και όταν είτε ως ελεύθεροι επαγγελματίες είτε ως γιατροί του ΕΣΥ έμεναν επί μήνες απλήρωτοι από τον ΕΟΠΥΥ ή για τις εφημερίες που είχαν ήδη κάνει, αντίστοιχα. 
Οι εθελοντές ιατροί μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών παρέχουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής και συμμετέχουν στις δράσεις για τη συλλογή φαρμάκων από κάθε γωνιά της Αθήνας, ώστε με ασφάλεια αυτά να παρέχονται στους ανασφάλιστους, καλύπτοντας τα κενά της πολιτείας. 
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με την ανοιχτή γραμμή παραπόνων, στέκεται με μία ακόμη πρωτοβουλία του δίπλα στον Έλληνα πολίτη, με γνώμονα την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Οι γιατροί της Αθήνας έχουν έμπρακτα αποδείξει ότι είναι στο πλευρό του Έλληνα πολίτη, την προστασία της υγείας του οποίου προτάσσουν τόσο στην καθημερινότητά τους, όσο και στα πλαίσια των αγώνων τους για το ασφαλιστικό, ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα. 



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 
ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γ. ΠΑΤΟΥΛΗΣ                        ΑΛΕΞ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων