«Άφαντος» παραμένει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός για τους φαρμακοποιούς | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

«Άφαντος» παραμένει ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός για τους φαρμακοποιούς

Από τα τέλη Μαρτίου οπότε ο ΠΦΣ είχε την τελευταία συνάντηση μαζί του ο υπουργός σαν να αρνείται να μας ξαναδεί την στιγμή που υπάρχουν σοβαρές εκκρεμότητες του κλάδου, όπως π.χ. η ρύθμιση του ωραρίου και το ζήτημα με τα ΜΥΣΥΦΑ.
Σε ρόλο «φαντομά» ο αρμόδιος υπουργός, τον βλέπουμε να επισκέπτεται νοσοκομεία της χώρας με απίστευτα προβλήματακαι καλά κάνεισυναντά σωματεία και κλάδους της υγείας που επιθυμεί, έχει κλειστή όμως την πόρτα του για τους 11.000 φαρμακοποιούς και τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το κριτήριο των επιλογών του υπουργού, γνωρίζουμε όμως ότι όπου υπάρχουν προβλήματα δεν πρέπει απλά να διαπιστώνονται αλλά και να λύνονται. Με κλειστές πόρτες και αναπάντητες κλήσεις κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να βρει τη λύση του, εκτός αν πάμε σε λογικές τύπου «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα».
Περιμένουμε από τον κ. Ξανθό απάντηση και συνάντηση.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων