Επίσκεψη του Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη στο Δήμο Κεφαλονιάς | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Επίσκεψη του Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη στο Δήμο Κεφαλονιάς

Γ. Πατούλης: Σημαντικό το έργο που έχει γίνει στη Κεφαλονιά – Αναγκαίο να λειτουργούν σωστά οι δομές υγείας

Σύσκεψη για τα προβλήματα της Κεφαλονιάς, τις αναπτυξιακές προοπτικές του νησιού, για τον τουρισμό και για την υγειονομική περίθαλψη πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο στο Αργοστόλι με τη συμμετοχή του Προέδρου του ΙΣΑ.

Το Γ. Πατούλη υποδέχθηκαν στο δημαρχείο του νησιού ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων Α. Παρίσης, αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σ.  Ζαφειράτου.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Κεφαλονιάς Α. Παρίσης έδωσε τιμητική πλακέτα στο Πρόεδρο του ΙΣΑ Γ. Πατούλη για την προσφορά του στην Αυτοδιοίκηση. Ο Α. Παρίσης εξήρε το έργο που έχει υλοποιήσει ο Γ. Πατούλης ως Πρόεδρος του ΙΣΑ και τον ευχαρίστησε για την έμπρακτη συμπαράστασή του, τόσο για τη γενικότερη επίλυση των προβλημάτων του νησιού, όσο και για την ουσιαστική βοήθεια του μετά το μεγάλο σεισμό που έπληξε το νησί.
«Ο Γ. Πατούλής κινητοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να εξασφαλιστούν τα αναγκαία κονδύλια για την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων μετά το σεισμό, ενώ ήταν σημαντική η συμβολή του και σε ιατροφαρμακευτική βοήθεια», σημείωσε ο Α. Παρίσης.

Από τη πλευρά του ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης δήλωσε: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στη Κεφαλονιά. Διαπιστώνω και από κοντά ότι ένα άξιο αυτοδιοίκητο στέλεχος, ο Αλέξανδρος Παρίσης, έχει επιτελέσει ένα σημαντικό έργο στο νησί. Ως δήμαρχος και ως Πρόεδρος της Περιφερειακής ένωσης Δήμων έχει συμβάλει καθοριστικά στη προσπάθεια να μπουν οι πυλώνες για την ανάπτυξη της περιοχής. Η Κεφαλονιά είναι ένας ιδανικός  προορισμός τον οποίο αξίζει να επισκεφθούν οι συμπολίτες μας». 

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, μαζί με την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Σ. Ζαφειράτου και το συνεργάτη του δημάρχου Ευάγγελο Κεκάτο, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονίας και είχαν συνάντηση με το διοικητή Νίκο Βιβλάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκαν για τις ελλείψεις που υπάρχουν σε επίπεδο ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, ενώ ενημερώθηκαν και για τη λειτουργία των αγροτικών ιατρειών.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης σημείωσε μετά τη συνάντησή του με το Διοικητή του Νοσοκομείου: «Ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν τόσο σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού, όσο και σε επίπεδο υποδομών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία θα πρέπει να λάβουν όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα και τις αποφάσεις προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των δομών υγείας. Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να αισθάνονται σιγουριά για τις παρερχόμενες υπηρεσίες υγείας. Θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποτρέψουμε τις άσκοπες μετακινήσεις ασθενών, λόγω ελλείψεων. Τέτοιου είδους μετακινήσεις είναι και  επικίνδυνες και κοστίζουν».


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΣΑ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων