Consumer HealthCare από την ΜENARINI HELLAS για υγεία και ευεξία | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Consumer HealthCare από την ΜENARINI HELLAS για υγεία και ευεξία

Η ΜENARINI HELLAS, επισφραγίζει τα 27 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας της στην ελληνική αγορά, με τη δημιουργία του νέου Τμήματος Consumer HealthCare, με στόχο να προσφέρει καινοτόμες λύσεις για την διατήρηση της υγείας κι ευεξίας του σύγχρονου ανθρώπου.
Ο όμιλος Menarini με έδρα την Φλωρεντία Ιταλίας και με παράδοση στην καινοτομία και στην ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, μέσα από τις 14 παραγωγικές της εγκαταστάσεις και τα 6 υπερσύγχρονα κέντρα Έρευνας & Ανάπτυξης στις 100 χώρες δραστηριοποίησής της, εργάζεται αδιάκοπα με μοναδική αποστολή της την ευημερία του ανθρώπου και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.


O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MENARINI HELLAS, κ. Γεώργιος Συκιανάκης, επισημαίνει: « Η MENARINI HELLAS συνεχίζει με σταθερά βήματα την αναπτυξιακή της πορεία και μετά την επιτυχή κυκλοφορία σειράς καινοτόμων φαρμάκων στον καρδιαγγειακό, αναπνευστικό αλλά και σε άλλους θεραπευτικούς τομείς, επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα και στον τομέα της αυτοθεραπείας  με την κυκλοφορία ενός ιδιαίτερα πλεονεκτικού και καινοτόμου χαρτοφυλακίου προϊόντων.
Το νέο μας Τμήμα Consumer Health Care συγκροτήθηκε και επανδρώθηκε με ιδιαίτερα υψηλό ανθρώπινο δυναμικό, έχοντας στόχο σε συνεργασία με τον Έλληνα φαρμακοποιό να προσφέρει στον καταναλωτή αξιόπιστες επιλογές που βελτιώνουν το επίπεδο ζωής ,την υγεία κι ευεξία του.»
Τα πρώτα προϊόντα που ήδη τέθηκαν σε κυκλοφορία και αναφέρονται παρακάτω περιλαμβάνουν 4 σειρές εξειδικευμένων σκευασμάτων που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές πτυχές της υγείας του σύγχρονου ανθρώπου.

➢ Sustenium
Η σειρά Sustenium αποτελείται από συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, σε μελετημένες ποσότητες και αναλογίες έτσι ώστε να ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου.

Συγκεκριμένα:
- Sustenium Colors of Life:
Απευθύνεται σε όσους θέλουν να έχουν μια ισορροπημένη διατροφή καθώς με την ημερήσια λήψη του εξασφαλίζουμε την λήψη 5 μερίδων φρούτων και λαχανικών – όπως συστήνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας – από 5 διαφορετικά χρώματα, καθώς το καθένα έχει διαφορετικά οφέλη. Διατίθεται σε μορφές για ενήλικες και παιδιά.

- Sustenium Μαγνήσιο & Κάλιο:

Το Sustenium Μαγνήσιο & Κάλιο είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με μαγνήσιο και κάλιο εμπλουτισμένο με βιταμίνη C. Το Μαγνήσιο συμβάλλει  στη μείωση της κούρασης και  της κόπωσης, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν  στην  παραγωγή ενέργειας και στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών. Το Κάλιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών. Η Βιταμίνη C συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας και στην προστασία των κυττάρων από το  οξειδωτικό στρες.

- Sustenium Plus:
Ιδανικό για ενίσχυση ενέργειας για ανθρώπους που ασχολούνται με σπορ ή έχουν πολύ  απαιτητική καθημερινότητα και επομένως νοιώθουν κόπωση. Παρέχει 5gr αμινοξέων σε ένα μόνο φακελάκι για τόνωση ενώ ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα χάρη στη βιταμίνη C που περιέχει.

- Sustenium Πολυβιταμινούχο 100:

Το Sustenium 100 είναι ένα πολυβιταμινούχο, πλούσιο σε ιχνοστοιχεία συμπλήρωμα διατροφής το οποίο χορηγείται σε περίπτωση έλλειψης βιταμινών ή όταν το σώμα έχει αυξημένη ανάγκη από τα μικροθρεπτικά συστατικά  που περιέχονται στο προϊόν. Η τεχνολογία πολλών-στρωμάτων σταδιακής αποδέσμευσης εξασφαλίζει την παροχή των βιταμινών και ιχνοστοιχείων σε όλη την διάρκεια της ημέρας για να καλύψει τις ανάγκες του σώματος για βιταμίνη. Η ισορροπημένη σύνθεσή του εξασφαλίζει την ημερήσια πρόσληψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων σύμφωνα με την ημερήσια συνιστώμενη δόση (ΔΤΑ).

➢ Prostamol
Το  Prostamol είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με Serenoa Repens (320mg σε 1 μόνο κάψουλα) το οποίο συμβάλλει στην υποστήριξη της λειτουργίας του προστάτη και του ουροποιητικού συστήματος.

➢ Kaleidon
Η νέα σειρά προβιοτικών Kaleidon περιέχει το προβιοτικό Lactobacillus rhamnosus GG, το "gold standard" στο χώρο των προβιοτικών. Αποτελείται από το Kaleidon 60 που δρα προληπτικά και συμβάλλει στην αντιμετώπιση της διάρροιας και από το Kaleidon hydro, ένα μοναδικό συνδυασμό  ηλεκτρολυτών και προβιοτικών Lactobacillus rhamnosus GG, που δρα αποτελεσματικά  με φυσικό τρόπο κατά των  συμπτωμάτων της οξείας διάρροιας.

➢ Fastum Articolazioni
Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με Kολλαγόνο ΙΙ ComplexTM, το οποίο περιέχει φυσικό κολλαγόνο τύπου ΙΙ, Boswellia & Βιταμίνη C. Η Boswellia συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των αρθρώσεων και δρα τοπικά στις περιοχές έντασης. Η Βιταμίνη C συμβάλλει στον φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για την φυσιολογική λειτουργία των χόνδρων και των οστών.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων