Trump: "Αστρονομικές" οι τιμές των φαρμάκων | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Trump: "Αστρονομικές" οι τιμές των φαρμάκων


Οι τιμών των φαρμάκων είναι "αστρονομικές" δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump κα συμπλήρωσε ότι σύντομα θα παρουσιάσει τον υποψήφιό του για την θέση του επικεφαλής της Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων.
"Θα βάλουμε τέλος στους 'ξένους λαθρεπιβάτες'" είπε ενόψει της συνάντησής του με εκπροσώπους της φαρμακοβιομηχανίας, τονίζοντας ότι οι ξένες χώρες θα πρέπει να πληρώσουν το μερίδιο που τους αναλογεί για τις δαπάνες έρευνας και ανάπτυξης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι τιμές των φαρμάκων βρίσκονται στο επίκεντρο της κριτικής του Donald Trump. Στις αρχές του προηγούμενου Δεκεμβρίου, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Time, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά "Δε μου αρέσει αυτό που συμβαίνει με τις τιμές των φαρμάκων. Θα μειώσω τις τιμές αυτές.”

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων