Έναρξη του Athens Science Festival 2017 | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Έναρξη του Athens Science Festival 2017

Ανοίγει αύριο, Τετάρτη 29 Μαρτίου, τις πύλες του το Athens Science Festival 2017, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 2 Απριλίου.
Στο Athens Science Festival 2017 ο κόσμος της τεχνολογίας και της επιστήμης συναντάται με το θέατρο, τα εικαστικά και πολλά άλλα εξαιρετικά ενδιαφέροντα πεδία. Οι διοργανωτές διαβεβαιώνουν ότι φέτος «το Φεστιβάλ θα είναι πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη χρονιά, αφού είναι εντυπωσιακά, τόσο τα ονόματα των ομιλητών, όσο και, μία προς μία, όλες οι δράσεις. Χρησιμοποιώντας τη λέξη "δράσεις" αναφερόμαστε σε όλα αυτά τα υπέροχα που θα λάβουν χώρα στον χώρο της Τεχνόπολης». «Ποιος φανταζόταν ότι η επιστήμη θα μπορούσε να "δέσει" με τις τέχνες τόσο αρμονικά, να βοηθήσει στην εξέλιξη της λογοτεχνίας και να αποτελέσει αφορμή για πλήθος ευφάνταστων διαδραστικών εκθέσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων; Μα φυσικά, το Athens Science Festival!», τονίζουν.
Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει ομιλίες, όπως του Armand Marie Leroi με θέμα «The Science of Culture», του Αχιλλέα Σαμαρά «Ελληνικές Θάλασσες και Κλιματική Αλλαγή», τη θεατρική παράσταση «Τα όνειρα του Αϊνστάιν» από τη θεατρική ομάδα ΟΜΟΡΟΣ, την έκθεση τέχνης «MEDinART-Η Ιατρική συναντά την Τέχνη. Μέρος Πρώτο: Οι Έλληνες Δημιουργοί», εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά από το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου κ.ά.
ΑΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων