BE THE WOMAN OF THE DAY. Δράση για την προστασία από τον Καρκίνο του Στήθους | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

BE THE WOMAN OF THE DAY. Δράση για την προστασία από τον Καρκίνο του Στήθους



Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, η SEPHORA και η MAKE UP FOR EVER σε προσκαλούν, να γίνεις όχι μόνο η γυναίκα της ημέρας αλλά η γυναίκα κάθε ημέρας, συμμετέχοντας στην εκδήλωση ΄΄ Be the Woman of the Day ΄΄ και προλαμβάνοντας τον Καρκίνο του Στήθους!
Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, που γιορτάζεται παγκοσμίως στις 8 Μαρτίου, οι σπουδαστές του Beauty & Fashion Department του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, θα βρίσκονται στα καταστήματα Sephora στο The Mall Athens ( Ανδρέα Παπανδρέου 35) και στο Mediterranean Cosmos (11ο χλμ. οδού Θες/νικης – Μουδανιών) και θα παρέχουν ξεχωριστά make – up με προϊόντα της Make Up For Ever!
Από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Μαρτίου και ώρες 12:00 μ.μ – 20:00 μ.μ. και το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρες 11:00 π.μ. – 17:00 μ.μ. , με κάθε make – up που θα πραγματοποιείται, θα υποστηρίζεται το έργο της Μ.Κ.Ο. ΄΄ Στόχος – Πρόληψη ΄΄, αφού όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν για την ενίσχυσή της.
Επιπλέον, οι επισκέπτες καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε Διαγωνισμό, διεκδικώντας πλούσια δώρα από τη Make Up For Ever, δυο μονοετείς υποτροφίες σπουδών και μια υποτροφία σπουδών πλήρους φοίτησης από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ.
Για όσους μένουν προς τη δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης, σας περιμένουμε την Τετάρτη 12.00 – 20.00 στα Sephora του One Salonica Outlet Mall (Γιαννιτσών 61 και Κωλέττη 34) . Εκεί, οι σπουδαστές του Beauty & Fashion Department του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, θα φροντίσουν να σας κάνουν να λάμπετε με προϊόντα Made In Sephora ενώ οι Make Up Artists του καταστήματος θα σας μάθουν τα πάντα γύρω από το μακιγιάζ των celebrities, τον σχηματισμό των τέλειων φρυδιών, τις τάσεις του μακιγιάζ για την άνοιξη και τη σωστή χρήση και εφαρμογή των πινέλων. Γιορτή της γυναίκας. Γιορτή της Γυναίκας χωρίς δώρα, δε γίνεται. Γι’ αυτό ανακαλύψτε τις εκπλήξεις που σας έχουμε ετοιμάσει στο event.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων