ΕΠΕΙΓΟΝ: Να μην δέχονται αλλαγή στην σύμβαση τους οι επικουρικοί γιατροί | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΕΠΕΙΓΟΝ: Να μην δέχονται αλλαγή στην σύμβαση τους οι επικουρικοί γιατροί

Δήλωση από Πάνο Παπανικολάου, ΓΓ της ΟΕΝΓΕ, εκπρόσωπο Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή 10-4-17

Πληθαίνουν οι αναφορές πως υπηρεσίες (γραφεία προσωπικού) σε όλη την χώρα καλούν συναδέλφους επικουρικούς επιμελητές που είχαν προσληφθεί εντός του 2016 με θητεία 3ετή ή 2ετή, να υπογράφουν έγγραφο δήλωσης όπου αναγράφεται πως Ο/Η ΙΔΙΟΣ/Α ο/η γιατρός ( ! ) ζητά με ΔΙΚΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ πρωτοβουλία ( !! ) την αλλαγή της σύμβασης που υπέγραψαν πέρσι ώστε από δω και πέρα η μισθοδοσία τους να γίνεται μέσω ΕΣΠΑ.

Επίσης υπάρχουν αναφορές πως συνάδελφοι που υπέγραψαν το παραπάνω έγγραφο ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ εδώ και 2 ή και παραπάνω μήνες.

Μετά από προφορική επικοινωνία με συναδέλφους διάφορων νοσοκομείων, επικουρικοί γιατροί που κλήθηκαν να υπογράψουν ΔΕΝ δέχτηκαν, και οι υπηρεσίες των νοσοκομείων που το ζητούσαν υποχώρησαν από αυτή την παράλογη και παράτυπη απαίτηση.

Καλώ όλους/όλες τους/τις συναδέλφους επικουρικούς 3ετούς/2ετούς θητείας που δέχονται τέτοιες «απαιτήσεις» από τις υπηρεσίες των νοσοκομείων τους να ΜΗΝ υπογράφουν και να επικοινωνούν άμεσα με την αντίστοιχη Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών στην οποία υπάγονται, καθώς και με την ΟΕΝΓΕ.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων