Λιαργκόβας: Η καθυστέρηση στην αξιολόγηση έκανε ζημιά | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Λιαργκόβας: Η καθυστέρηση στην αξιολόγηση έκανε ζημιά

"Οι καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της συμφωνίας και η ενισχυμένη αβεβαιότητα έκαναν ζημιά στην οικονομία", δήλωσε ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας στα "parapolitika 90,1".

Απαντώντας εμμέσως στην δυσαρέσκεια που φέρεται να εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης στη δημοσιοποίηση της έκθεσης, χθες, ημέρα που έκλεισε η συμφωνία, είπε πως "η έκθεση είναι προγραμματισμένη να δημοσιεύεται ανά τρίμηνο και δεν έχει σχέση με την συμφωνία που επετεύχθη με τους θεσμούς".

Ερωτηθείς σχετικά είπε ότι κανείς δεν μπορεί κανείς να πανηγυρίζει όταν βλέπει τη λιτότητα να συνεχίζεται ως το 2020, ενώ όσο τα πρωτογενή πλεονάσματα κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλά 3,5% τόσο πιο μεγάλη προσπάθεια χρειάζεται για να τα επιτύχουμε σε μια χώρα κουρασμένη.

Ο κ. Λιαργκόβας εκτίμησε πως η μείωση του βιοτικού επιπέδου θα συνεχιστεί, ενώ το χάσμα ανάμεσα σε πλούσιους και φτωχούς διευρύνθηκε περαιτέρω στην πενταετία 2010 – 2015. 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων