Η ELPEN και η «Σύμπλευση» εξοπλίζουν το ιατρείο & το σχολείο της Ηρακλειάς | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η ELPEN και η «Σύμπλευση» εξοπλίζουν το ιατρείο & το σχολείο της Ηρακλειάς



Η ELPEN στηρίζει απομονωμένα νησιά και μικρές κοινότητες στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς

Στις 29 και 30 Απριλίου η ELPEN η πρωτοπόρος Ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία, και η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Σύμπλευση» βρέθηκαν δίπλα στην κοινότητα της Ηρακλειάς προσφέροντας απαραίτητο ιατρικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό στο ιατρείο και το σχολείο του νησιού καλύπτοντας ελλείψεις και υπάρχουσες ανάγκες για τη βελτίωση της ζωής των μικρών και μεγάλων κατοίκων του νησιού.

Η δράση εντάσσεται στο συνολικό πλαίσιο προσφοράς της ELPEN ανά την Ελλάδα, το οποίο ταυτίζεται με το έργο της Σύμπλευσης, που είναι η έμπρακτη στήριξη καιπρόσβαση των κατοίκων απομακρυσμένων νησιών σε απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες που βελτιώνουν την υγεία τους αλλά και των παιδιών σε απαραίτητο εξοπλισμό που διευκολύνει τις εκπαιδευτικές ανάγκες τους.

Την Κυριακή 30 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης του εξοπλισμού στο ιατρείο και στο γυμνάσιο της Ηρακλειάς με την παρουσία της κας Ελένης Πενταφράγκαως εκπροσώπου της ELPEN«Η ελληνική Φαρμακοβιομηχανία ELPEN παραμένει σταθερά προσηλωμένη στο όραμα του Προέδρου και ιδρυτή της, κ. Δημήτρη Πενταφράγκα, για διαρκή προσφορά στον συνάνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα που αφορούν στις ανάγκες των ακριτικών νησιών, τις οποίες στηρίζει ακόμα κι εν μέσω κρίσης. Η ELPEN αποτελεί άλλωστε δημιούργημα και έμπνευση ενός φαρμακοποιού από τον Έβρο, ο οποίος με περιορισμένους πόρους κατάφερε να δημιουργήσει μια ισχυρή εταιρεία στον χώρο του φαρμάκου, αλλά κι ένανάξιο πρεσβευτή της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές».

Στο ιατρείο δωρήθηκαν ένα φορητό ωτοσκόπιο, δύο φορητά πιεσόμετρα με ενσωματωμένο στηθοσκόπιο, στόμια ambu Noέως 4, συνδετικό στόμιο για παιδική ambu  και φίλτρα ambu για παιδιά και ενήλικες, ένα τροχήλατο καρότσι νοσηλείας και δύο φωριαμοί φαρμακευτικών σκευασμάτων.

Στο Γυμνάσιο Ηρακλειάς παραδόθηκαν 3 laptops και 1 μονάδα Η/Υ ενώ στο δημοτικό σχολείο Ηρακλειάς χορηγήθηκαν από 1 οθόνη για προτζέκτορα (πανί)επίπεδη οθόνη 40-42 ιντσών, ψηφιακή φωτογραφική μηχανήβιντεοκάμερα και τυλιγόμενη μπαλαντέζα 20 μέτρων, ανθρώπινο ομοίωμα με αποσπώμενα όργανα καθώς και μια φωτιζόμενηυδρόγειος σφαίρα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων