Εγγραφείτε στο Webinar της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, Τετάρτη 3.5.2017, 14:00 | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εγγραφείτε στο Webinar της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, Τετάρτη 3.5.2017, 14:00



Την Τετάρτη 3.5.2017, στις 14.00, πραγματοποιείται το webinar που διοργανώνει η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία στο πλαίσιο των μετεκπαιδευτικών της μαθημάτων μέσω διαδικτύου.

Το θέμα του Webinar είναι: "Η δυσλιπιδαιμία στο ΣΔ: Γιατί και σε τι διαφέρει από εκείνη του μη διαβητικού ατόμου;" και οι εισηγητές που θα το παρουσιάσουν είναι η κα. Μ. Νούτσου, Παθολόγος - Διαβητολόγος, Διευθύντρια, Β’ Παν/μιακή Παθολογική Κλινική & Διαβητολογικό Κέντρο, ΓΝΑ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ" και ο κ. Α. Κουτσοβασίλης, MD, MSc, PhD, Παθολόγος - Διαβητολόγος, Επιμελητής Β', Γ' Παθολογική Κλινική - Διαβητολογικό Κέντρο, ΓΝ Νίκαιας - Πειραιά «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ», Μέλος ΔΣ ΕΔΕ. Σχολιαστής θα είναι ο κ. Α. Αλαβέρας.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο webinar μέσω της διεύθυνσης:
https://attendee.gotowebinar.com/register/6836371158143479043 
Webinar ID: 695-057-235
συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και το email σας στη φόρμα εγγραφής, ώστε να λάβετε αυτόματα ένα e-mail που θα περιέχει την internet διεύθυνση μέσω της οποίας θα μεταδίδεται online το σεμινάριο και η οποία θα είναι προσβάσιμη για το ακροατήριο την Τετάρτη το μεσημέρι, λίγο πριν τις 14.00.

Προσβλέποντας πάντα στην πολύτιμη, ενεργό συμμετοχή σας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Δ.Ε.
Γεώργιος Δημητριάδης

Ο Υπεύθυνος του Προγράμματος
Αντώνης Αλαβέρας

 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων