Δελτίο τιμών φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης ( Ανατιμολόγηση) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δελτίο τιμών φαρμάκων ανθρώπινης χρήσης ( Ανατιμολόγηση)

Αναρτήθηκε πριν από λίγο, στην ιστοσελίδα του υπουργείου Υγείας, το Δελτίο Τιμών Φαρμάκων.

Όπως αναφέρεται στην Υπουργική Απόφαση που το συνοδεύει, στις Χονδρικές και Νοσοκομειακές τιμές δεν περιλαμβάνεται Φόρος Προστιθέμενης Αξίας. Στις Λιανικές τιμές έχει συμπεριληφθεί και ο αναλογούν ΦΠΑ ήτοι 6% ή 13%, ανά περίπτωση. Στις περιοχές που ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ, τα φάρμακα θα πωλούνται σε λιανικές τιμές μειωμένες κατά 1,89% για συντελεστή 6% και κατά 3,54% για συντελεστή 13%.

Το παρόν Δελτίο ισχύει για τους Κατόχους 'Αδειας Κυκλοφορίας (ΚΑΚ), τα Νοσοκομεία και τις Ιδιωτικές Κλινικές, από 13-6-2017.  Για τις φαρμακαποθήκες και συνεταιρισμούς από 30-6-2017και για τα φαρμακεία  από 26-7-2017.

Σημειώνεται πως οι ενστάσεις επί του αναρτημένου δελτίου τιμών θα υποβληθούν αποκλειστικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση med.price@moh.gov.gr , της Δ/νσης Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας του Υπουργείου Υγείας, έως την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 και ώρα 11.59 μμ.

Δείτε τις τιμές πατώντας εδώ.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων