Παρουσίαση του νέου βιβλίου «Τώρα νικάμε τις καρδιοπάθειες» του Δ. Κρεμαστινού, με όλους εκεί, πλην του Υπουργείου Υγείας (video) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Παρουσίαση του νέου βιβλίου «Τώρα νικάμε τις καρδιοπάθειες» του Δ. Κρεμαστινού, με όλους εκεί, πλην του Υπουργείου Υγείας (video)

Έγινε σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου «Τώρα νικάμε τις καρδιοπάθειες» του αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην υπουργού Υγείας, Δημήτρη Κρεμαστινού.
Έγινε σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου «Τώρα νικάμε τις καρδιοπάθειες» του αντιπροέδρου της Βουλής και πρώην υπουργού Υγείας, Δημήτρη Κρεμαστινού.
Στην εκδήλωση, στη Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μίλησαν για το βιβλίο ο Μελέτης-Αθανάσιος Δημόπουλος, πρύτανης, καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Ευστάθιος Ηλιοδρομίτης, καθηγητής Καρδιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Μίμης Ανδρουλάκης.



Παρέστησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης και Λουκάς Παπαδήμος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο υπουργός Ναυτιλίας Π.Κουρουμπλή εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, βουλευτές, πανεπιστημιακοί και εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας.
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λϊβάνη
Αισθητή η απουσία της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων