Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: "Όχι" στη χρήση του όρου "Μακεδονία" λέει το 71% | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: "Όχι" στη χρήση του όρου "Μακεδονία" λέει το 71%

Πιο αναλυτικά, το 71,5% δεν αποδέχεται τη χρήση του όρου "Μακεδονία", την ώρα που το 22,5% λέει "ναι" σε σύνθετη ονομασία και το 6% δεν απαντά.
Την αντίθεσή της στη χρήση του όρου "Μακεδονία" στην ονομασία της πΓΔΜ, εκφράζει η πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για το ΕΛΙΑΜΕΠ, όπως αναφέρει το thestival.gr. 
Πιο αναλυτικά, το 71,5% δεν αποδέχεται τη χρήση του όρου "Μακεδονία", την ώρα που το 22,5% λέει "ναι" σε σύνθετη ονομασία και το 6% δεν απαντά.
Παράλληλα, οι πολίτες εκτιμούν πως οι χειρισμοί του Αλέξη Τσίπρα είναι σε λάθος κατεύθυνση, σε ποσοστό 56% (σε σωστή 26,5%), ενώ αντίστοιχα το 54% κρίνει αρνητικά τη στάση του Κ. Μητσοτάκη και το 21,5% θετικά.
Το 47% θεωρεί πως είναι λάθος οι κινήσεις του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, ενώ το 26% σωστές. Παράλληλα, το 51% κρίνει αρνητικά τις τοποθετήσεις του Πάνου Καμμένου και το 26,5% θετικά, ενώ τέλος το 41% κρίνει αρνητικά τη στάση του αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου και το 34,5% θετικά.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων