Το PhRMA Innovation Forum για το θέμα της Novartis | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Το PhRMA Innovation Forum για το θέμα της Novartis

Το PhRMA Innovation Forum (PIF) εκπροσωπεί 23 ηγέτιδες εταιρείες έρευνας και ανάπτυξης, οι οποίες συνεργάζονται με απώτερο σκοπό την κάλυψη των ιατρικών αναγκών Ελλήνων ασθενών, ώστε να τους βοηθήσουν να έχουν μία μακρόχρονη, υγιή και παραγωγική ζωή.
Με δεδομένη την επικαιρότητα των ημερών, και ως φορέας που κατ’ εξοχήν εκπροσωπούμε την καινοτομία και την έρευνα στο χώρο του φαρμάκου, οφείλουμε να επισημάνουμε τη βασική Αρχή που πρεσβεύουμε: Να έχει κάθε ασθενής απρόσκοπτη πρόσβαση στις πλέον σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπείες. 

Για να πετύχουμε το στόχο αυτό, οφείλουμε να συνεργαζόμαστε από κοινού όλοι οι αρμόδιοι φορείς της αγοράς φαρμάκου, συμπεριλαμβανομένων των αρμόδιων θεσμικών οργάνων της Πολιτείας και φυσικά των ίδιων των ασθενών.

Η επιτυχία της κοινής αυτής προσπάθειας μπορεί μόνο να εξασφαλιστεί μέσα από σχέσεις διαφάνειας, υπευθυνότητας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης όσων τη στηρίζουν. 

Στο πλαίσιο αυτό, η τήρηση της νομιμότητας και η στήριξή της είναι για μας αυτονόητη. Η Δικαιοσύνη αποτελεί το βασικό πυλώνα που προσδίδει ασφάλεια, σταθερότητα και κατ’ ουσία νόημα στην προσπάθεια να επιτυγχάνεται ο κοινός για όλους στόχος.


Σχετικά με το PhRMA Innovation Forum (PIF)

Το PhRMA Innovation Forum (PIF) εκπροσωπεί 23 ηγέτιδες εταιρείες έρευνας και ανάπτυξης, οι οποίες συνεργάζονται με απώτερο σκοπό την κάλυψη των ιατρικών αναγκών Ελλήνων ασθενών, ώστε να τους βοηθήσουν να έχουν μία μακρόχρονη, υγιή και παραγωγική ζωή.
Οι εταιρείες μέλη του PIF αντιπροσωπεύουν το 60% της ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς και την πλειονότητα των εγχώριων επενδύσεων σε διεθνείς κλινικές μελέτες με πάνω από €90 εκατομμύρια σε επενδύσεις στην Ελλάδα την τελευταία πενταετία, απασχολώντας 3.000 υψηλά καταρτισμένους επαγγελματίες.
Το κοινό μας όραμα είναι να χρησιμοποιήσουμε την παγκόσμια εμπειρία μας και να εξασφαλίσουμε ότι οι Έλληνες ασθενείς θα έχουν επαρκή και έγκαιρη πρόσβαση στη θεραπεία που χρειάζονται. Η δέσμευσή μας είναι να συνεργαστούμε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για να συνεισφέρουμε στη δημιουργία ενός δίκαιου, δημοκρατικού, διαφανούς, σταθερού και βιώσιμου συστήματος υγείας, που παράλληλα θα επιβραβεύει την καινοτομία.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων