Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΣΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

13/3/18

Μάθετε για την Πάρκινσον, τη δεύτερη σε συχνότητα εκφυλιστική πάθηση του εγκεφάλου, 16 Μαρτίου, Royal Olympic, Αθήνα

Η νόσος του Πάρκινσον είναι η δεύτερη σε συχνότητα εκφυλιστική πάθηση του εγκεφάλου. Παρόλο που δεν υπάρχει οριστική θεραπεία, υπάρχουν διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές για όλες τις καταστάσεις και τα στάδια της νόσου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχημένη αντιμετώπιση της είναι η αποφασιστική στάση και ενεργητική συμμετοχή του ίδιου του ασθενούς. Παράλληλα, η σταθερά αυξανόμενη κατανόηση των μηχανισμών που εμπλέκονται στη νόσο δημιουργεί τις προοπτικές για νέες, ακόμη πιο αποτελεσματικές θεραπείες. 
Το "φάρμακο" για το Πάρκινσον που δεν κοστίζει τίποτε!
Η ενημερωτική εκδήλωση για τη νόσο "Ζώντας με τη νόσο του Πάρκινσον: Προβλήματα, δυνατότητες, προοπτικές", θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μάρτιου 2018 και ώρα 16:30 στην αίθουσα "OLYMPIA" του ξενοδοχείου Royal Olympic. Στόχος της εκδήλωσης είναι η υπεύθυνη ενημέρωση για το τι υπάρχει διαθέσιμο σήμερα για τον ασθενή με νόσο του Πάρκινσον καθώς και το τι αναμένεται στο προσεχές μέλλον.
Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται από την Νευρολογική Κλινική του Γ.Ν.Α. "Γ. Γεννηματάς" με την υποστήριξη της Ακαδημίας Νευροεπιστημών και απευθύνεται στο ευρύ κοινό, θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία στην διάγνωση και την θεραπευτική αντιμετώπιση της νόσου. 
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Item Reviewed: Μάθετε για την Πάρκινσον, τη δεύτερη σε συχνότητα εκφυλιστική πάθηση του εγκεφάλου, 16 Μαρτίου, Royal Olympic, Αθήνα Rating: 5 Reviewed By: medlabnews.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο medlabnews.gr iatrikanea H αναδημοσίευση του συνόλου ή τμήματος άρθρου επιτρέπεται με την αναγραφή της Πηγής και του συγγραφέα του άρθρου.