Το medlabnews.gr συμμετέχει στο TEDxUniversityoftheAegean στην Σύρο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Το medlabnews.gr συμμετέχει στο TEDxUniversityoftheAegean στην Σύρο

Το TEDxUniversityoftheAegean επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην Ερμούπολη της Σύρου, στις 11 Μαρτίου 2018, στο Θέατρο Απόλλων. Με ανανεωμένη διάθεση για ιδέες που αξίζει να διαδοθούν και πιστό στο όραμα του για ένωση των νησιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου κάτω από έναν κοινό σκοπό. Εκτός από το main event που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο, Χίος, Σάμος, Μυτιλήνη και Ρόδος, καταρρίπτουν τις γεωγραφικές αποστάσεις που τους χωρίζουν και πραγματοποιούν παράλληλα events με livestreaming, workshops, exhibitions και δραστηριότητες μεταφέροντας την εμπειρία του TEDxUniversityoftheAegean στα νησιά του Αιγαίου. Παρά τους περιορισμούς που τίθενται από το μέγεθος της τοπικής κοινωνίας, και των μέσων και πόρων που αυτή μπορεί να διαθέσει, το TEDxUniversityoftheAegean απέδειξε πως ανάλογες πρωτοβουλίες μπορούν να πραγματοποιηθούν εφόσον υπάρχουν άνθρωποι που τις στηρίζουν και πιστεύουν σε αυτές. 

Νόρμα 

Μια λεπτή γραμμή μεταξύ σωστού και λάθους. Μια γραμμή που περιορίζει και άλλοτε θέτει μια ισορροπία. Οι άνθρωποι για να συνυπάρξουν έθεσαν κάποιους άτυπους κανόνες. Φόρμες υπό τις οποίες θα μπορούσαν να συμβιώσουν μεταξύ τους. Ποιοι όμως το έκριναν αυτό; Αυτό το ομαλό πλαίσιο; Αυτήν την κανονικότητα; Τι συμβαίνει όταν εγώ αποκλίνω από αυτή; Όταν το δικό μου σωστό είναι το δικό σου λάθος; Όταν αυτό που λατρεύω να ακούω, η μελωδία του σε ενοχλεί; Όταν αυτό που υπερασπίζεσαι εγώ το υποβιβάζω και όταν αυτό που μου δίνει λύσεις, εσένα σου προκαλεί προβλήματα; Η διαφοροποίηση προκύπτει όταν ο άνθρωπος βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο και αποφασίζει να χαράξει την δική του πορεία. Μια πορεία με μεταβολές και αποκλίσεις. Μέσα στην οποία ζει, αναθεωρεί και πράττει. Μια διαδικασία ατέρμονη που θυμίζει κύκλο. Κι αυτός ο κύκλος συνεχίζεται.

και η συμμετοχή μας με την Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή

Κleopatra Zoumbourli has graduated from the Department of Biological Applications & Technology of the University of Ioannina. She was further trained in Molecular Techniques at the Molecular Histopathology Laboratory at the University of Thessaly and then worked at a large Reference Laboratory in Athens. Since 2010, she has been a Scientific Adviser for the Medlab Group, where she has participated in several research projects on melanoma, in collaboration with the National Research Foundation and the University of Piraeus. She is a member of the “Medlabnews.gr-IatrikaNea Health Portal” editorial team since 2011, providing detailed, reliable and comprehensible medical information to millions of readers. She loves nature and she is an active animal rescue volunteer.

Επίσημη Ιστοσελίδα: https://2018.tedxuniversityoftheaegean.gr/Σε ζωντανή μετάδοση από την σελίδα του ΔΙΑΥΛΟΣ: 
https://diavlos.grnet.gr/event/e1046

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων