Μπορεί να είναι όμορφα στην εμφάνιση, το σπάσιμό τους να φέρνει το μήνυμα της Ανάστασης, πώς όμως θα τα απολαύσουμε χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για... παρενέργειες;
Οι ειδικοί προτείνουν να αποφεύγουμε τα έτοιμα βαμμένα αυγά εάν δεν είμαστε σίγουροι για την ποιότητα του αβγού και της βαφής τους. Σε κάθε περίπτωση τα αβγά δεν πρέπει να είναι ραγισμένα και δεν πρέπει να τα πλένουμε πριν τα τοποθετήσουμε στο ψυγείο γιατί με τον τρόπο αυτό επιταχύνεται η αλλοίωσή τους. Ακόμη, αν οι βαφές του εμπορίου περάσουν στο εσωτερικό των αβγών δεν θα πρέπει να τα καταναλώνουμε - εκτός κι αν οι οδηγίες της βαφής γράφουν διαφορετικά, ωστόσο και πάλι καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί.
Δεν υπάρχουν σχόλια
Δημοσίευση σχολίου