ΗΜΕΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 2018 - Παγκόσμια Ημέρα Οζώδους Σκληρύνσεως 2018 | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΗΜΕΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 2018 - Παγκόσμια Ημέρα Οζώδους Σκληρύνσεως 2018

στην εκδήλωση «ΗΜΕΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 2018» θα συμμετάσχει και η Ελληνική Εταιρεία Οζώδους Σκληρύνσεως (Ε.Ε.Ο.Σ.).
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ.) θα συμμετάσχει στη μεγάλη πολυθεματική εκδήλωση ενημέρωσης κοινού «ΗΜΕΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 2018»(www.imeresygeias.gr), που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Εφαρμογών Πληροφορικής Υγείας (ΕΕΜΕΠΥ) και θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, στις  11, 12 και 13 Μαΐου 2018.

Η Π.Ε.Σ.ΠΑ. θα είναι εκεί όλες τις ημέρες, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και τη διανομή ενημερωτικών εντύπων για τις Σπάνιες Παθήσεις. 

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι στην εκδήλωση «ΗΜΕΡΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 2018» θα συμμετάσχει και η Ελληνική Εταιρεία Οζώδους Σκληρύνσεως (Ε.Ε.Ο.Σ.).

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Οζώδους Σκληρύνσεως, θα πραγματοποιηθεί δίωρη ενημέρωση, στην οποία θα παρουσιαστούν ομιλίες εξαίρετων επιστημόνων σχετικά με την Οζώδη Σκλήρυνση.
Το θέμα της εκδήλωσης είναι «Το σύνδρομο της Οζώδους Σκληρύνσεως: Μια συνεχής πολυσυστηματική κλινική πρόκληση» και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρες 11:00-13:00.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων