Σήμερα

Πρόληψη

Διατροφή

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΧΑΣΕΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

28/6/18

Για τον ιατρικό τουρισμό ως μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας μίλησε σε παρέμβασή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης

Για τον ιατρικό τουρισμό ως μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας μίλησε σε παρέμβασή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, σε εκδήλωση στα Ιωάννινα

Για την πανευρωπαϊκή πρωτιά της Ελλάδας στην τεχνητή εξωσωματική γονιμοποίηση ως κλάδο της ιατρικής επιστήμης που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό όχημα για την προώθηση της ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας, μίλησε σε παρέμβασή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης με θέμα: «Υγεία – Παιδεία – Ασφάλεια» που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα με συνδιοργανωτές τον Πανελλήνιο Σύλλογο Βελαϊτών Ιωαννίνων, τον Δήμο Ιωαννίνων και την Περιφέρεια Ηπείρου με τη συμμετοχή έγκριτων ομιλητών και εκπροσώπων από τον χώρο της ιατρικής, ευρύτερα της επιστήμης και της αυτοδιοίκησης.

Στη διάρκεια της ομιλίας του, την οποία πραγματοποίησε μέσω skype προς έκπληξη του ακροατηρίου, ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α κ. Πατούλης, ανέφερε: «Όλες οι πρωτοβουλίες που αναπτύσσουμε τόσο σε επίπεδο επαφών και εξωστρέφειας εκτός Ελλάδας αλλά και στο εσωτερικό υπηρετούν έναν στόχο: να αναδειχθούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της χώρας μας στον ιατρικό τουριστικό τομέα. και ο κλάδος της εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι ένα από τα πεδία που αποδεικνύει στην πράξη ακριβώς αυτό, ότι η χώρα μας είναι ανταγωνιστική και τα περιθώρια για περαιτέρω αξιοποίηση των δυνατότητων της σε επίπεδο παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών υγείας είναι μεγάλα. Αυτοδιοίκηση και Επιστημονικοί φορείς ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο το τεράστιο αυτό κεφάλαιο για την οικονομία της χώρα μας που ονομάζεται Τουρισμός Υγείας».

Ο κ. Πατούλης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άρρηκτη συνεργασία και σχέση με τον Καθηγητή Καρδιολογίας Στέφανο Φούσσα, και υπό την ιδιότητά του μέχρι πρόσφατα ως Πρόεδρο της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρίας, αλλά και στην αγάπη του για τα Ιωάννινα που έχει επανειλημμένως αποδείξει μέσα από διάφορες πρωτοβουλίες.
Ομιλητές της εκδήλωσης για την υγεία ήταν ο εντεταλμένος Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, και ο Καθηγητής Δημήτρης Κρεμαστινός, ως εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής.

Για την παιδεία μίλησαν ο Βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Στέφος, και ο Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Αθανάσιος Γκότοβος, ενώ ομιλία για την ασφάλεια πραγματοποίησε ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 comments:

Item Reviewed: Για τον ιατρικό τουρισμό ως μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας της χώρας μίλησε σε παρέμβασή του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης Rating: 5 Reviewed By: Alex Yiatzides

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ 

 ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ. 

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο medlabnews.gr iatrikanea H αναδημοσίευση του συνόλου ή τμήματος άρθρου επιτρέπεται με την αναγραφή της Πηγής και του συγγραφέα του άρθρου.