Αποκλειστικό: Νέος Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΚΠΥ) στον ΕΟΠΥΥ | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Αποκλειστικό: Νέος Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΚΠΥ) στον ΕΟΠΥΥ

νέος Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΚΠΥ) στον ΕΟΠΥΥ
του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης, medlabnews.gr
Στο πλαίσιο του πολυνομοσχεδίου που ψηφίζεται την Πέμπτη, εστάλη από το Υπουργείο Υγείας νέος Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (ΕΚΠΥ) στον ΕΟΠΥΥ και με εντολή να ψηφιστεί άρον άρον στο Διοικητικό Συμβούλιο της ερχόμενης Τετάρτης, ξαφνιάζοντας όλα τα μέλη του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ.

Όπως είναι λογικό η αιφνιδιαστική ενέργεια αυτή ξεσήκωσε αντιδράσεις γιατί δεν αφήνει χρόνο προκειμένου να μελετήσουν τις 100 και πλέον σελίδες τα μέλη του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ και να ενημερωθούν τι καλούνται να ψηφίσουν. Τα μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου στο ΔΣ του ΕΟΠΥΥ και είναι εκπρόσωποι φορέων σκοπεύουν να αντιδράσουν την ερχόμενη Τετάρτη προκειμένου να μην περάσει αυτή η αυθαιρεσία. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι για να περαστεί ο προηγούμενος ΕΚΠΥ πρώτα κατετέθη στο ΔΣ και δόθηκε χρόνος τουλάχιστον 2 εβδομάδων προκειμένου να μελετήσουν το πολυσέλιδο κείμενο. 

Θα σας κρατήσουμε ενήμερους για ποιες αλλαγές φέρει ο νέος κανονισμός.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων