Σημαντική απήχηση είχε διεθνώς το συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας IMTJ Medical Travel Summit 2018 | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Σημαντική απήχηση είχε διεθνώς το συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας IMTJ Medical Travel Summit 2018

Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 330 εκπρόσωποι φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού υγείας από 35 χώρες του κόσμου

Σημαντική απήχηση είχε διεθνώς το συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας  IMTJ Medical Travel Summit 2018, που διοργανώθηκε από το International Medical Travel Journal και το Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού ΕΛΙΤΟΥΡ, υπό την αιγίδα του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ, στην Αθήνα στις 21-24 Μαΐου 2018. 
Στο συνέδριο συμμετείχαν περισσότεροι από 330 εκπρόσωποι φορέων  που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού υγείας από 35 χώρες του κόσμου . Κορυφαίοι ομιλητές μοιράστηκαν με τους συμμετέχοντες όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου και ως άριστοι γνώστες του αντικειμένου προσέφεραν τη δυνατότητα στου σύνεδρους να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να ανταποκριθούν στα συνεχώς εξελισσόμενα δεδομένα σε αυτόν τον τομέα..
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν επιμέρους ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν για συγκεκριμένους τομείς, όπως ταξίδια γονιμότητας, οδοντιατρικά ταξίδια,  τουρισμό ευεξίας κ.τ.λ. στους οποίους  η χώρα μας έχει ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.
Σχολιάζονται το θέμα ο κ. Keith Pollard, επικεφαλής έκδοσης του IMTJ και εκτελεστικός πρόεδρος της LaingBuisson International δήλωσε :
"Το συνέδριο ξεπέρασε τις προσδοκίες μας όχι μόνο όσο αφορά την υποστήριξη από τους εκπροσώπους και τους χορηγούς, αλλά και την ποιότητα του περιεχομένου των ομιλητών μας. Αυτό που θα συνεχίσει να διαφοροποιεί την IMTJ Medical Travel Summit είναι η δέσμευσή μας στην ουσία, αποφεύγοντας την, υπερβολή  και τη διαφημιστική τάση που παρατηρείται σε αρκετές δραστηριότητες του τομέα Τουρισμού Υγείας, παρέχοντας μια ειλικρινή και ρεαλιστική αξιολόγηση της τρέχουσας αγοράς και εξετάζοντας το μέλλον των ιατρικών ταξιδιών ».

Από την πλευρά του ο Γ.Πατούλης, πρόεδρος ΕΛΙΤΟΥΡ ,ΙΣΑ ,ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής: 
«Η σημαντική αυτή διοργάνωση κατάφερε να συγκεντρώσει  στη χώρα μας τους καλύτερους στον τομέα του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως, για να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους που μπορούν να διασφαλίσουν τη μακρόχρονη ανάπτυξη αυτού του κλάδου. Ενώνουμε τις δυνάμεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τον ιατρικό κόσμο και την επιστημονική κοινότητα της Ελλάδας ανά τον κόσμο καθώς και τις επιχειρήσεις από τον κλάδο  της Ιδιωτικής Υγείας, του Τουρισμού, του Εναλλακτικού Τουρισμού και της  Ευεξίας, για τον κοινό στόχο . Όραμα μας είναι η Ελλάδα ως αρχαία Μέκκα  της Ιατρικής και σύγχρονη νησίδα Ταξιδιωτικής Υγείας, να ανοίξει και πάλι το παράθυρο της ιατρικής γνώσης στον κόσμο. ».

Σημειώσεις για τους συντάκτες:

Σχετικά με το IMTJ

Το Διεθνές Ιατρικό Ταξιδιωτικό Περιοδικό  IMTJ παρέχει πληροφορίες για τον τομέα του ιατρικού ταξιδιού και του ιατρικού τουρισμού. Η επιστημονική έκδοση IMTJ δημιουργήθηκε το 2007 ανταποκρινόμενη στο αυξανόμενο ενδιαφέρον για ιατρικά ταξίδια και ιατρικό τουρισμό. Περιλαμβάνει πολλά από τα θέματα που προκαλούν τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης σε όλο τον κόσμο - ασφάλιση, διαπίστευση, μάρκετινγκ και προώθηση, ποιότητα, ασφάλεια των ασθενών, επίπεδα φροντίδας και εμπειρία στη θεραπεία διεθνών ασθενών.

Το IMTJ είναι ανεξάρτητο από τις ενώσεις και τις ομάδες ειδικών συμφερόντων που έχουν προσαρτηθεί στο αμαξοστάσιο ου ιατρικού τουρισμού. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια κεντρική εστίαση για πληροφορίες, πόρους και γνώμες για τα ιατρικά ταξίδια για όσους συμμετέχουν στη βιομηχανία, οπουδήποτε στον κόσμο.

Η διεθνοποίηση της υγειονομικής περίθαλψης μέσω ιατρικών ταξιδιών βρίσκεται στο επίκεντρο του IMTJ. Οι ασθενείς γίνονται καταναλωτές της υγειονομικής περίθαλψης και σε πολλές χώρες, η επιλογή ασθενών επεκτείνεται σε χειρουργική επέμβαση και θεραπεία που παρέχεται από διεθνή νοσοκομεία και κλινικές. Με την ανταλλαγή εμπειρογνωμοσύνης, γνώσεων και απόψεων σχετικά με τη βιομηχανία ταξιδίων υγείας, το IMTJ βοηθά να διασφαλιστεί ότι οι προσδοκίες των ασθενών πληρούνται και ότι ο κλάδος διατηρεί υψηλή φήμη.

LaingBuisson

Το International Medical Travel Journal (IMTJ) ανήκει και διαχειρίζεται ηLaingBuisson International. Η εταιρεία λειτουργεί επίσης καταναλωτικές πύλες για τον ιατρικό τουρισμό - θεραπεία στο εξωτερικό και θεραπεία της γονιμότητας στο εξωτερικό.

Η LaingBuisson είναι ένας κορυφαίος πάροχος πληροφοριών για την υγειονομική περίθαλψη και εξυπηρετεί πελάτες για πάνω από 30 χρόνια με πληροφορίες, στοιχεία και ανάλυση δομών αγοράς, πολιτικής και στρατηγικής σε όλη την υγειονομική περίθαλψη και την κοινωνική φροντίδα. Η LaingBuisson είναι ο επιλεγμένος πάροχος ανεξάρτητων δεδομένων αγοράς για την υγειονομική περίθαλψη στο Γραφείο Κυβερνήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου για τις εθνικές στατιστικές και εργάζεται παγκοσμίως με παρόχους, επιτρόπους, πληρωτές, κατασκευαστές, επενδυτές, ρυθμιστές και συμβούλους. Το LaingBuisson βοηθά τους πελάτες να κατανοούν τις αγορές τους, να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα μέσω πληροφοριών αγοράς, διαβουλεύσεων και λύσεων δεδομένων.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων