Ομάδα για τη διακοπή του καπνίσματος από την «Πυξίδα» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ομάδα για τη διακοπή του καπνίσματος από την «Πυξίδα»

Η προσπάθεια ξεκινά σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, στο Κέντρο Πρόληψης «Πυξίδα».
Μία ευκαιρία στους καπνιστές να κόψουν το τσιγάρο προτείνει το Κέντρο Πρόληψης «Πυξίδα» και δημιουργεί νέα ομάδα για τη διακοπή του καπνίσματος.

Η προσπάθεια ξεκινά σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, στο Κέντρο Πρόληψης «Πυξίδα».

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα και θα είναι δίωρης διάρκειας και η συμμετοχή των ενδιαφερόμενων είναι δωρεάν, όπως ενημερώνει το Κέντρο «Πυξίδα». Και επισημαίνει:

“ Το κάπνισμα είναι μια εξάρτηση που ταλαιπωρεί πολλούς κι απειλεί άλλους τόσους. Έτσι, στην «Πυξίδα» εδώ και χρόνια καταβάλλεται οργανωμένη και επιστημονικά συντονισμένη προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σε σχέση με το κάπνισμα και την αποφυγή του, αλλά και για την αντιμετώπισή του με τη διοργάνωση ομάδων διακοπής καπνίσματος. Τα αποτελέσματα της προσπάθειας είναι ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς βαρείς καπνιστές που συμμετέχουν στις ομάδες καταφέρνουν να απέχουν από το κάπνισμα”, αναφέρει χαρακτηριστικά, σε ανακοίνωσή του το Κέντρο Πρόληψης.
ΑΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων