ΠΑΚΟΕ: Να τιμωρηθούν άμεσα αυτοί που σαν «εξουσιαστές» απανθράκωσαν και έπνιξαν ανθρώπους | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

ΠΑΚΟΕ: Να τιμωρηθούν άμεσα αυτοί που σαν «εξουσιαστές» απανθράκωσαν και έπνιξαν ανθρώπους

ο ΠΑΚΟΕ πιστεύει ότι η δικαστική εξουσία είναι αρμόδια άμεσα να τιμωρήσει αυτούς που σαν «εξουσιαστές» απανθράκωσαν και έπνιξαν ανθρώπους, εξαφάνισαν δάση, σπίτια και περιουσίες

«Όλοι οι «πολιτικοί» σαν καραμέλα στο στόμα τους έχουν την φράση « Ας καταλαγιάσει η καταστροφή που μας βρήκε και μετά θα ρίξουμε τις ευθύνες και θα παραδειγματιστούμε για το μέλλον.» Κάθε χρόνο τα ίδια « Λόγια-λόγια-λόγια…» Όλα τα ρίχνουν τώρα στην πυροσβεστική! Επειδή «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ» και όλοι οι υπόλοιποι «Εξουσιαστές», απλά… μετρούν ανεύθυνα τις… ζημιές.»  σχολιάζει με ανακοίνωσή του το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν πλήξει τις τελευταίες την Ελλάδα.

Συνεχίζοντας στην ανακοίνωση του αναφέρει:
«Εμείς αναρωτιόμαστε :

1) Με ποια μέσα επιχειρεί η πυροσβεστική;

2) Πως γίνεται και για πέντε ώρες να μην βλέπουμε κανένα όχημα…επειδή δήθεν είχαν αποκλειστεί από την φωτά … οι
προσβάσεις;
3) Πως γίνεται να μην λειτουργούν οι … περιβόητοι κρουνοί πυρόσβεσης.
4) Πως γίνεται σε δομημένο οικιστικό ιστό άνθρωποι να εγκλωβίζονται, επειδή οι ζώνες πυρόσβεσης είναι ανύπαρκτες;
Το ΜΑΤΙ των 2300σπιτιών εξαφανίστηκε.
5) Πως γίνεται να απανθρακώνονται και να πνίγονται μικρά παιδιά εξαιτίας της ανυπαρξίας εθνικού σχεδίου φυσικών
καταστροφών;
6) Πως γίνεται 10 χρόνια τώρα οι πολίτες αγόγγυστα να πληρώνουν ατελείωτους φόρους και η κρατική μηχανή να
είναι στην κυριολεξία «ΓΥΜΝΗ» ; 

Όλα αυτά τα γράφουμε σήμερα σαν « Επικήδειο» των συνανθρώπων μας που εγκλωβισμένοι άφησαν την τελευταία τους πνοή στο όνομα της εγκληματικής αδιαφορίας των «ΑΡΜΟΔΙΩΝ» που έχουν καταλάβει τους «θώκους» τους, επικαλούμενοι ένα εκλογικό νόμο που ουσιαστικά με το 17% των ψηφοφόρων κυβερνούν αυτή την χώρα που απλόχερα ο θεός μας έδωσε πολλά αγαθά να αξιοποιήσουμε και να ζήσουμε όχι απλά να «ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ».
Το ΠΑΚΟΕ πιστεύει ότι η δικαστική εξουσία είναι αρμόδια άμεσα να τιμωρήσει αυτούς που σαν «εξουσιαστές» απανθράκωσαν και έπνιξαν ανθρώπους, εξαφάνισαν δάση, σπίτια και περιουσίες.
Εμείς θα δώσουμε όσα στοιχεία διαθέτουμε από μια έρευνα που κάναμε το 2017 για τα δάση και την πυροσβεστική και ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι μια μικρή συμμετοχή στο «γιατί» των συγγενών των συνανθρώπων μας που χάσαμε.
Επίσης σας γνωρίζουμε ότι σε όλες τις παραλίες της Νέας Μάκρης, Ραφήνας, Κινέτας και Αγίων Αποστόλων απαγορεύεται η κολύμβηση εξαιτίας της ύπαρξης καρκινογόνων σωματιδίων από τις φωτιές .»

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων