"Ακολουθώντας τη Ζωή" με τον Π. Γαϊτάνομ, σήμερα, στο "Γ.Παπανικολάου". Είσοδος Ελεύθερη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

"Ακολουθώντας τη Ζωή" με τον Π. Γαϊτάνομ, σήμερα, στο "Γ.Παπανικολάου". Είσοδος Ελεύθερη

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα αποτελείται από μια επιλογή με τραγούδια Ελλήνων συνθετών και παραδοσιακά από όλη τη χώρα.

Μια ειδική συναυλία, που είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της πνευματικής και σωματικής υγείας των ασθενών, αλλά και όσων θα δώσουν το “ παρών” , θα δώσει ο Πέτρος Γαϊτάνος, σήμερα, Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018, και ώρα 9 το βράδυ, στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Παπανικολάου».

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα αποτελείται από μια επιλογή με τραγούδια Ελλήνων συνθετών και παραδοσιακά από όλη τη χώρα. Η συναυλία θα κλείσει με το υπέροχο ποντιακό τραγούδι της μάνας «Η μάνα εν κρύον νερόν» και το μήνυμα της αγάπης μέσα από την Α΄ προς Κορινθίους επιστολή του Αποστόλου Παύλου “ Ο Ύμνος της Αγάπης”.
Τη συναυλία οργανώνει η διοίκηση του Νοσοκομείου, προσφορά προς τους ανθρώπους που το επισκέπτονται για την ίασή τους, όπως και για τους επισκέπτες και το προσωπικό του. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Πρόσβαση στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου»: Λεωφορεία 57, 58.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων