Περίπου 15 εκατ. ευρώ διέθεσαν οι Έλληνες σε 4 μέρες για το νέο iPhone | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Περίπου 15 εκατ. ευρώ διέθεσαν οι Έλληνες σε 4 μέρες για το νέο iPhone

Σχεδόν 10.000 iPhone Χs και iPhone Xs Max διατέθηκαν στη διάρκεια τριών ημερών
Η είδηση είναι εντυπωσιακή και θέτει ισχυρισμούς προβληματισμούς. Έπειτα από 8 χρόνια κρίσης, κατάρρευσης της ελληνικής οικονομίας και εξαθλίωσης των πολιτών, πληροφορούμαστε ότι νέο ρεκόρ πωλήσεων έκανε το iPhone στη χώρα μας. 



Σχεδόν 10.000 iPhone Χs και iPhone Xs Max διατέθηκαν στη διάρκεια τριών ημερών, αρχής γενομένης από την περασμένη Παρασκευή. Μόνον εκείνη την ημέρα, οι Ελληνες διέθεσαν περίπου 6 εκατ. ευρώ προκειμένου να ενταχθούν στη λίστα εκείνων που θα παραλάβουν το νέο κινητό τηλέφωνο της Apple.

Η αξία της συσκευής που διατίθεται στην ελληνική αγορά κυμαίνεται από 1.300 έως 1.600 ευρώ, ανάλογα με τον δίσκο που έχει.

Συνολικά μέχρι και χθες, οι Ελληνες καταναλωτές διέθεσαν, προκαταβολικά, περίπου 15 εκατ. ευρώ, ώστε να παραλάβουν, από την ερχόμενη Παρασκευή, ένα iPhone Xs ή Xs Max. Η προπαραγγελία των συσκευών iPhone στην Ελλάδα προϋποθέτει τη δέσμευση του ποσού αγοράς της συσκευής, η οποία γίνεται σε ποσοστό 99% μέσω πιστωτικής κάρτας. Αυτό συμβαίνει αφενός επειδή είναι πιο βολικό, αφετέρου επειδή ο καταναλωτής αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια όσον αφορά τη διενεργούμενη συναλλαγή, ειδικά στην περίπτωση που δεν πάει κάτι καλά.


Οσοι προπλήρωσαν για μία συσκευή, αλλά δεν θα υπάρξει διαθέσιμο προϊόν, θα μπορούν είτε να τους επιστραφούν τα χρήματα είτε να αναμένουν το επόμενο φορτίο κινητών τηλεφώνων της Apple.

Καλά ενημερωμένες πηγές ανέφεραν ότι τα δίκτυα λιανικής έχουν ήδη δεσμεύσει σχεδόν το σύνολο της πρώτης «φουρνιάς» iPhone Xs για την Ελλάδα. Με άλλα λόγια, και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, όσοι θα κάνουν παραγγελία από σήμερα και στο εξής, πολύ δύσκολα θα παραλάβουν κάποια από τις συσκευές που οδεύουν προς την ελληνική αγορά.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων