30 Χρόνια "'Αλμα Ζωής", εκδήλωση, Μουσείο Μπενάκη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

30 Χρόνια "'Αλμα Ζωής", εκδήλωση, Μουσείο Μπενάκη

Την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, σας προσκαλούμε σε μία επετειακή εκδήλωση για τα 30 χρόνια λειτουργίας του Συλλόγου "Άλμα Ζωής".


Πριν από 30 χρόνια οι γυναίκες στην Ελλάδα φοβούνταν ακόμα και να πουν ότι νοσούν από καρκίνο του μαστού, με αποτέλεσμα, σε πολλές περιπτώσεις, ο καρκίνος του μαστού να γίνει η “ασθένεια της σιωπής”.

Τότε έπρεπε να παλέψουν με την ασθένειά τους και τα συναισθήματά τους μόνες, κάποιες φορές επιτυχώς και κάποιες άλλες όχι.

Η προσπάθειά μας επικεντρώθηκε στο να ενωθούν αυτές οι φωνές και να παρέχουμε, τόσο στις ασθενείς, όσο και στα μέλη της οικογένειάς τους, τη στήριξη που χρειάζονται.

Σήμερα είμαστε περήφανες, γιατί κατορθώσαμε όχι μόνο να σπάσουμε αυτή τη σιωπή και να μιλήσουμε ανοιχτά για τον καρκίνο μαστού, αλλά και να μπορούμε να στηρίζουμε τις γυναίκες με καρκίνο μαστού και να τις εκπαιδεύουμε κατάλληλα, έτσι ώστε να είναι σε θέση να στηρίζουν και οι ίδιες άλλες γυναίκες που έρχονται αντιμέτωπες με την ίδια εμπειρία.

Είμαστε, επίσης, περήφανες, που καταφέρνουμε να ενημερώνουμε, με δυνατή φωνή πλέον, τις γυναίκες για τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης και να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας στη μείωση των θανάτων από αυτή την ασθένεια.

Για εμάς, αλλά και για πολλούς ακόμα στη χώρα μας, ο καρκίνος του μαστού έγινε εφαλτήριο για δημιουργία, έμπνευση και τελικά για μια εκστρατεία με έναν κοινό στόχο: Έναν κόσμο χωρίς καρκίνο μαστού!

Έχουμε ακόμα πολλές μάχες να κερδίσουμε…
Ενωμένοι, όμως, μπορούμε να καταφέρουμε περισσότερα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων