Ενώνουν τις δυνάμεις τους Novartis και Pfizer κόντρα σε περίπλοκη ηπατική νόσο | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ενώνουν τις δυνάμεις τους Novartis και Pfizer κόντρα σε περίπλοκη ηπατική νόσο

Οι δύο φαρμακευτικοί κολοσσοί ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι θα συνδυάσουν ένα φάρμακο της Novartis για τη μη αλκοολική λιπώδη νόσο του ήπατος με μόρια της Pfizer που χρησιμοποιούνται στην ίδια κατάσταση.
Τις δυνάμεις τους για την καταπολέμηση ενός περίπλοκου τύπου ηπατικής νόσου ενώνουν Novartis και Pfizer, υπογραμμίζοντας την ολοένα και αυξανόμενη προθυμία των φαρμακευτικών εταιρειών να συνεργαστούν με ανταγωνίστριές τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν ασθένειες που είναι δύσκολο να θεραπευτούν.

Οι δύο φαρμακευτικοί κολοσσοί ανακοίνωσαν τη Δευτέρα ότι θα συνδυάσουν ένα φάρμακο της Novartis για τη μη αλκοολική λιπώδη νόσο του ήπατος με μόρια της Pfizer που χρησιμοποιούνται στην ίδια κατάσταση.
Στο στόχαστρο βρίσκεται η NASH, η μη αλκοολική στεατοηπατίτιδα. Η συσσώρευση λίπους δημιουργεί φλεγμονή που σημαδεύει το ήπαρ και μπορεί να αποβεί απειλητική για τη ζωή του ανθρώπου, απαιτώντας μεταμόσχευση.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων