Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ «ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΘΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ «ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ»

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στις 12:15 η νέα παραλία Θεσσαλονίκης με σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης το Makedonia Palace, θα πλημμυρίσει από κόσμο, χρώματα, μουσική και παλμό.
Το πιο ηχηρό μήνυμα σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις παράλληλων αθλητικών δράσεων, θα κληθούν να στείλουν οι πολίτες για πρώτη φορά στη Βόρεια Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στη δράση «Άθληση για τον Διαβήτη», που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη.


Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στις 12:15 η νέα παραλία Θεσσαλονίκης με σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης το Makedonia Palace, θα πλημμυρίσει από κόσμο, χρώματα, μουσική και παλμό.
Με σύνθημα «Άθληση για τον Διαβήτη» και σύμβολο τον γαλάζιο κύκλο η δράση έχει στόχο τη μετάδοση του μηνύματος ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Διαβήτη με την καθημερινή άσκηση.

Πατήστε εδώ για εγγραφή στην «Άθληση για τον διαβήτη» 
Μετά από δύο χρόνια διοργάνωσης της ποδηλατοδρομίας «Ποδήλατο για τον Διαβήτη» με τη συμμετοχή άνω των 400 ποδηλατών κάθε χρόνο, φέτος αναμένεται μεγάλη αύξηση των συμμετεχόντων.

Πρόγραμμα δράσεων:
  • 12:15 εκκίνηση ποδηλατοδρομίας 
  • 13:15 εκκίνηση τρεξίματος
  • 12:15-15:00 Pilates
  • Παράλληλα ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ με αγώνες Optimist Team Race Thessaloniki από τον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, μπροστά στο Makedonia Palace

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων