Μαγικές στιγμές γέλιου χάρισε στα παιδιά «Το Βαλιτσάκι της Αγάπης» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μαγικές στιγμές γέλιου χάρισε στα παιδιά «Το Βαλιτσάκι της Αγάπης»

Η επίσκεψη του Μάγου, με τα πρωτότυπα ταχυδακτυλουργικά και τα αστεία πειράγματά του, χάρισε στα παιδάκια και τους γονείς που τα συνόδευαν στιγμές χαράς.


Με χαμογελαστά προσωπάκια και ξεκαρδιστικά γέλια γέμισε η Δ΄ Παιδιατρική Κλινική ΑΠΘ του Νοσοκομείου, χάρη στον Μάγο Marmelo Manizates και το φανταστικό magic show που παρουσίασε στα νοσηλευόμενα παιδιά, την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018.
Η επίσκεψη του Μάγου, με τα πρωτότυπα ταχυδακτυλουργικά και τα αστεία πειράγματά του, χάρισε στα παιδάκια και τους γονείς που τα συνόδευαν στιγμές χαράς. Η πρωτοβουλία ανήκε στο Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης «Το Βαλιτσάκι της Αγάπης», που «ταξιδεύει» σε νοσοκομεία, ορφανοτροφεία, σωφρονιστικά ιδρύματα και γηροκομεία, για να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους οι οποίοι δεν είναι εύκολο ή δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο θέατρο. Πριν αποχαιρετίσει το… κοινό του, ο δημοφιλής Marmelo Manizates χάρισε δωράκια στα παιδιά και τους ευχήθηκε «γρήγορη ανάρρωση».

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων