Make a Wish-"Γυναίκες Χωρίς Σύνορα" για την εκπλήρωση ευχής 16χρονου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Make a Wish-"Γυναίκες Χωρίς Σύνορα" για την εκπλήρωση ευχής 16χρονου

Το ξεχωριστό επίσημο δείπνο «Α Wish Without Borders - Mια Ευχή Χωρίς Σύνορα»
Την ευχή του Γιώργου, ηλικίας 16 ετών να επισκεφτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης και να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας φιλοδοξούν να εκπληρώσουν το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) και οι «Γυναίκες Χωρίς Σύνορα» Θεσσαλονίκης που ενώνουν τις δυνάμεις τους, γι' αυτόν τον σκοπό, σε ένα Christmas Charity Event, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για να γίνει το όνειρο του 16χρονου πραγματικότητα.

Το ξεχωριστό επίσημο δείπνο «Α Wish Without Borders - Mια Ευχή Χωρίς Σύνορα», θα πραγματοποιηθεί, αύριο Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, στις 20.00 στο ξενοδοχείο Porto Palace και, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, Παιδιά που έζησαν την εμπειρία της Ευχής, με την καθοδήγηση του ηθοποιού Σταύρου Ζαλμά, θα μοιραστούν με τους παρευρισκόμενους, όσα, μόνο η καρδιά τους μπορεί να μεταδώσει. Ο Διονύσης Σχοινάς θα τραγουδήσει live και το ντουέτο Duoviolins θα φωτίσει τη βραδιά, επί σκηνής, με τα ηλεκτρικά του βιολιά.
Κατά τη διάρκεια του δείπνου θα βρίσκεται σε εξέλιξη το Πρόγραμμα “ Υιοθεσία Ευχής”, το οποίο θα παρουσιάσει η πρέσβειρα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Φαίη Σκορδά και όλα τα έσοδα θα διατίθενται για την εκπλήρωση ευχών ,που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τη ζωή παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.
Η Metagenesis Adv, χορηγός επικοινωνίας της φιλανθρωπικής οργάνωσης Make-A-Wish προσκαλεί τους πολίτες στην προσπάθεια να κάνουν το όνειρο του Γιώργου πραγματικότητα. Κάθε συμμετοχή σας, φέρνει το Γιώργο πιο κοντά στο όνειρό του.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων