Δημοσιογράφος υπέρμαχος του κινήματος κατά των εμβολιασμών πέθανε από... γρίπη | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Δημοσιογράφος υπέρμαχος του κινήματος κατά των εμβολιασμών πέθανε από... γρίπη

Η δημοσιογράφος, σχολιάστρια του Fox News και φανατική υποστηρικτής του κινήματος κατά των εμβολιασμών Μπρε Πέιτον πέθανε πριν από μερικές μέρες
Αν χρειαζόταν κανείς μια επιβεβαίωση ότι τα εμβόλια σώζουν ζωές, η παρακάτω είδηση θα τον πείσει πέραν πάσης αμφιβολίας.
 
Η δημοσιογράφος, σχολιάστρια του Fox News και φανατική υποστηρικτής του κινήματος κατά των εμβολιασμών Μπρε Πέιτον πέθανε πριν από μερικές μέρες, σε ηλικία μόλις 26 ετών από γρίπη και μηνιγγίτιδα.

 
Η Πέιτον εντοπίστηκε αναίσθητη από φίλη της και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με γρίπη Η1Ν1 (γρίπη των χοίρων) και παρά τις προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε.
 
Η Πέιτον πριν κάποια χρόνια είχε ταχθεί ανοιχτά κατά των εμβολίων, εκφράζοντας την αντίθεσή της στην προτροπή της πολιτείας της Καλιφόρνιας για εμβολιασμούς κατά του κοκκύτη, σχολιάζοντας: «Όχι, τα εμβόλια είναι του διαβόλου».
 
Παράλληλα, ως φανατική οπαδός του Τραμπ είχε ταχθεί υπέρ της κατάργησης του Obamacare, το οποίο διασφαλίζει δωρεάν εμβόλια στους δικαιούχους του.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων