Έπαθαν λοίμωξη από κουτσουλιές περιστεριών και απεβίωσαν | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Έπαθαν λοίμωξη από κουτσουλιές περιστεριών και απεβίωσαν

Πέθαναν από μυκητιακή λοίμωξη που υπέστησαν μετά από επαφή που είχαν με κουτσουλιές περιστεριών
Δύο άτομα πέθαναν από μυκητιακή λοίμωξη που υπέστησαν μετά από επαφή που είχαν με κουτσουλιές περιστεριών στο νοσοκομείο Queen Eilzabeth, στη Γλασκώβη.

Σύμφωνα με εκπροσώπους του Συστήματος Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (ΝΗS), ένας ηλικιωμένος ασθενής πέθανε από άσχετη αιτία, ενώ ένας άλλος από αίτια τα οποία βρίσκονται υπό διερεύνηση.
Η πηγή του «κακού» θεωρείται ότι είναι ένα δωμάτιο, όπου μάλλον βρίσκονται τα πλυντήρια, το οποίο όμως δεν είναι προσβάσιμο στο κοινό, με το θέμα να ερευνάται.
«Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες», δήλωσε εκπρόσωπος του ΝΗS, διευκρινίζοντας ότι δεν μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία για τα περιστατικά.
«Ο οργανισμός είναι άκακος για την πλειονότητα των ανθρώπων και σπάνια προκαλεί προβλήματα», εξήγησε ο ίδιος.
Κάποιος αριθμός ευάλωτων ασθενών, ωστόσο, λαμβάνει θεραπεία για την προστασία από τα μικρόβια που μπορεί να βρίσκονται στην ατμόσφαιρα.
ΠΗΓΗ:ant1news.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων