455 προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού - Δείτε τις ειδικότητες | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

455 προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού - Δείτε τις ειδικότητες

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr λήγει στις 30/01/2019,
Ξεκίνησε την Πέμπτη 10/1/2019 η έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής εφαρμογής υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου υγείας https://esydoctors.moh.gov.gr, για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας όλης της χώρας.



Συγκεκριμένα πρόκειται για 61 θέσεις που θα καλυφθούν από Καρδιολόγους, 43 θέσεις θα καλυφθούν από Οδοντιάτρους, 46 θέσεις από Παιδίατρους, 45 από Γενικούς ιατρούς ή Παθολόγους, 48 από Ακτινολόγους, 51 θέσεις από Βιοπαθολόγους και ο υπόλοιπος αριθμός θέσεων θα καλυφθεί από διάφορες άλλες ιατρικές ειδικότητες που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση του συστήματος και στην ολοκληρωμένη φροντίδα.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr λήγει στις 30/01/2019, ενώ ο αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, κος Σταμάτης Βαρδαρός, με αφορμή την έναρξη υλοποίησης της διαδικασίας προσλήψεων, δήλωσε: «Η ενίσχυση των Κέντρων Υγείας (Κ.Υ.) και των Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων (Π.Π.Ι.) με 455 προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, βεβαίως και δεν καλύπτει όλα τα κενά που δημιούργησαν τα περιοριστικά μνημονιακά μέτρα, τα προηγούμενα 8 χρόνια, σε συνδυασμό με τα στοχευμένα μέτρα και τις πολιτικές διάλυσης του δημόσιου συστήματος των προηγούμενων κυβερνήσεων.
Οι συγκεκριμένες προσλήψεις ωστόσο, μετά από πολλά χρόνια απουσίας μαζικών προσλήψεων, σηματοδοτούν τη μεταμνημονιακή αλλαγή σελίδας και αναδεικνύουν τη θέληση για ενίσχυση της δημόσιας Π.Φ.Υ. με προσωπικό, την προσπάθεια για στήριξη των Κέντρων Υγείας ως κεντρικών πυλώνων της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, που συνδυάζουν τις υπηρεσίες των οικογενειακών ιατρών των Κ.Υ. και των άλλων αποκεντρωμένων μονάδων τους, (ΤΟΜΥ, Π.Ι, Π.Π.Ι.) με αυτές των άλλων ιατρικών ειδικοτήτων, συμβάλλοντας στην ολιστική φροντίδα των πολιτών.
Τα μέτρα στήριξης και ενίσχυσης της δωρεάν δημόσιας υγείας πρέπει να έχουν και θα έχουν συνέχεια» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Βαρδαρός.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων