Υποτροφίες από την COSMOTE σε φοιτητές με οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Υποτροφίες από την COSMOTE σε φοιτητές με οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ομίλου ΟΤΕ, το πρόγραμμα υποτροφιών περιλαμβάνει 35 υποτροφίες για συγκεκριμένες σχολές, ύψους 15.000 ευρώ, και την υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης», ύψους 20.000 ευρώ, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ
Τριάντα έξι υποτροφίες συνολικού ύψους 545.000 ευρώ απένειμε η COSMOTE σε πρωτοετείς φοιτητές ανώτατης εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ομίλου ΟΤΕ, το πρόγραμμα υποτροφιών περιλαμβάνει 35 υποτροφίες για συγκεκριμένες σχολές, ύψους 15.000 ευρώ, και την υποτροφία «Ζαχαρίας Πιπερίδης», ύψους 20.000 ευρώ, στη μνήμη του διακεκριμένου στελέχους του Ομίλου ΟΤΕ. Επιπλέον, η COSMOTE προσφέρει στους υποτρόφους της laptop μαζί με πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, Internet και COSMOTE TV.
«Οι νέοι μας υπότροφοι είναι παράδειγμα για όλους. Παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια, τα νέα αυτά παιδιά κατάφεραν να πραγματοποιήσουν τους στόχους για τις σπουδές τους», ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, κατά τη φετινή απονομή. «Το μέλλον είναι μπροστά τους. Με πίστη στις δυνάμεις τους, πάθος για τη ζωή, αλλά και δέσμευση απέναντι στις αξίες και τις αρχές τους, μπορούν να πάνε μπροστά και να αλλάξουν τον κόσμο», είπε ο κ. Τσαμάζ. 
Στα 17 χρόνια του προγράμματος υποτροφιών COSMOTE, έχουν δοθεί συνολικά 658 υποτροφίες, συνολικής αξίας άνω των 5,5 εκατ. ευρώ.
Στο πλαίσιο της απονομής, οι νέοι υπότροφοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βιωματικό εργαστήριο προσωπικής ενδυνάμωσης. Κεντρικό θέμα του εργαστηρίου με συντονιστή τον Βασίλη Βασιλειάδη, Founder at VividVibes ήταν το ξεπέρασμα των δυσκολιών και o ρόλος των προτύπων για τα παιδιά. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, που συμμετείχε στο εργαστήριο, μίλησε για τις δικές του εμπειρίες και ευχήθηκε καλή πρόοδο και επιτυχία στα παιδιά. Το πρόγραμμα υποτροφιών COSMOTE ανήκει στις δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης του Ομίλου ΟΤΕ.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων