Συγκέντρωση καθαριστριών, έξω από το υπουργείο Υγείας τη Δευτέρα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Συγκέντρωση καθαριστριών, έξω από το υπουργείο Υγείας τη Δευτέρα

Η Κυβέρνηση επιδιώκει την ομηρία του εν λόγω προσωπικού για ψηφοθηρικούς λόγους
Συγκέντρωση των καθαριστριών (πρώην εργολαβικό προσωπικό) των Νοσοκομείων «Δρομοκαϊτειο» και «'Αγιος Σάββας» έξω από το υπουργείο Υγείας την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στις 8:30 π.μ. προγραμματίζουν τα σωματεία εργαζομένων των δύο Νοσοκομείων.


Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ που στηρίζει την κινητοποίηση, «λήγουν οι συμβάσεις τους και απολύονται» και έχει ζητήσει την παράταση των συμβάσεων έως τέλους του χρόνου και την έκδοση ενιαίας προκήρυξης για όλα τα Νοσοκομεία.

«Η Κυβέρνηση επιδιώκει την ομηρία του εν λόγω προσωπικού για ψηφοθηρικούς λόγους» αναφέρει η Ομοσπονδία και προσθέτει ότι «το σχέδιο είναι να γίνονται σπαστές προκηρύξεις ανά Νοσοκομείο, να κάνουν αιτήσεις χιλιάδες υποψήφιοι σε προεκλογική περίοδο, για να καλλιεργούν ψεύτικες προσδοκίες πρόσληψης στο δημόσιο». Η ΠΟΕΔΗΝ διεκδικεί «την εκδίωξη όλων των εργολάβων από τα Νοσοκομεία, τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων και τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων πρώην εργολαβικό προσωπικό».

Πηγή: Συγκέντρωση καθαριστριών, έξω από το υπουργείο Υγείας τη Δευτέρα | iefimerida.gr

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων