Πασχαλινά bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πασχαλινά bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και κατασκευές που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του "Χαμόγελου του Παιδιού"
Χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και κατασκευές που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του "Χαμόγελου του Παιδιού" για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που μεγαλώνουν σε δομές του, θα πωλούνται από σήμερα μέχρι το Πάσχα, στον πεζόδρομο Ερμού & Αγίας Σοφίας σε ώρες καταστημάτων, καθώς και σε μεγάλα εμπορικά κέντρα.

"Το Χαμόγελο του Παιδιού", και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει σε διάφορες περιοχές στη Θεσσαλονίκη, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουν στο Σπίτι του Οργανισμού στον Φοίνικα Καλαμαριάς.


Όλα τα πασχαλινά είδη του Οργανισμού διατίθενται και στο e-shop https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/paschalines-lades/ .

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων