Απαγορεύσεις στη λειτουργία φαρμακείων σε εορτές και αργίες με τροπολογία που έγινε δεκτή | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Απαγορεύσεις στη λειτουργία φαρμακείων σε εορτές και αργίες με τροπολογία που έγινε δεκτή

Αφορά τα ανώτατα ωράρια λειτουργίας των φαρμακείων έγινε δεκτή από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Τροπολογία τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που αφορά τα ανώτατα ωράρια λειτουργίας των φαρμακείων έγινε δεκτή από την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με τη νέα ρύθμιση: «Τα φαρμακεία απαγορεύεται να λειτουργούν στις κάτωθι αργίες εκάστου έτους, με την επιφύλαξη των διατάξεων περί διανυκτερεύσεων και διημερεύσεων, την 25η Μαρτίου, τη Μεγάλη Παρασκευή, τη Δευτέρα του Πάσχα, την 15η Αυγούστου, την 25η και την 26η Δεκεμβρίου, την 1η και την 6η Ιανουαρίου, την Καθαρά Δευτέρα, την 1η Μαίου, την 28η Οκτωβρίου, του Αγίου Πνεύματος, την ημέρα εορτής του Πολιούχου Αγίου της Πόλης και την ημέρα Απελευθέρωσης της πόλης».
Η τροπολογία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που αφορά κύρωση δωρεάς για το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης με πρωτοβουλία του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Πάλλη. Επίσης, με άλλη τροπολογία που έγινε και αυτή δεκτή, των βουλευτών Ηλία Καματερού και Αφροδίτης Θεοπεφτάτου από το ΣΥΡΙΖΑ απαλλάσσονται από τα τέλη διέλευσης πλοία που μεταφέρουν πόσιμα νερό σε άνυδρα νησιά.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων