Γευστικοί συνδυασμοί φρούτων και λαχανικών, που αδυνατίζουν. | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Γευστικοί συνδυασμοί φρούτων και λαχανικών, που αδυνατίζουν.

Συνδυάστε τις διαφορετικές ιδιότητες των φρούτων και των λαχανικών για να αδυνατίσετε

medlabnews.gr iatrikanea


Μερικά φρούτα έχουν θερμογενετικές ιδιότητες, δηλαδή αυξάνουν τη θερμοκρασία του σώματος μετά την κατανάλωση τους και προκαλούν την καύση περισσότερων θερμίδων. Άλλα έχουν διουρητικές ιδιότητες, ενώ πολλά περιέχουν μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C που βοηθά στην καύση λίπους και στη διάσπαση της κυτταρίτιδας. 


Έτσι αν συνδυάσετε τις διαφορετικές ιδιότητες των φρούτων και των λαχανικών μπορείτε να φτιάξετε γευστικούς φυσικούς χυμούς, που θα σας βοηθήσουν να αδυνατίσετε.


-Αγγούρι, μήλο και ginger: To αγγούρι είναι φυσικό διουρητικό, τα μήλα πλούσια σε πηκτίνη που αφαιρεί τις τοξίνες και βοηθά στη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και το ginger αυξάνει τη θερμοκρασία του οργανισμού, προκαλώντας την καύση περισσότερων θερμίδων.
-Καρπούζι με σπανάκι: Το καρπούζι είναι επίσης ισχυρό διουρητικό φρούτο ενώ περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμινών Α και C και αρκετή ποσότητα καλίου. Το σπανάκι βοηθά στην αύξηση του μυϊκού όγκου που με τη σειρά τους συντελεί στην καύση του λίπους, ενώ έχει βιταμίνη C, ασβέστιο και σίδηρο.
-Καρότο, πορτοκάλι και μαϊντανός: Τα καρότα είναι πλούσια σε βιταμίνες B, C, D, E, K και φολικό οξύ, ενώ σύμφωνα με έρευνες μειώνουν τις λιγούρες για γλυκό. Τα πορτοκάλια πέρα από τη μεγάλη συγκέντρωση βιταμίνης C, έχουν και ικανοποιητική ποσότητα καλίου. Τέλος ο μαϊντανός ενεργοποιεί τις καύσεις και είναι πλούσιος σε βιταμίνες C και Κ, η οποία διευκολύνει την καλύτερη απορρόφηση ασβεστίου και βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων