Γυναίκα κατέθεσε αγωγή εναντίον της Emirates γιατί δεν της έδωσαν επιπλέον νερό | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Γυναίκα κατέθεσε αγωγή εναντίον της Emirates γιατί δεν της έδωσαν επιπλέον νερό

Μια γυναίκα κατέθεσε αγωγή εναντίον της αεροπορικής εταιρείας Emirates υποστηρίζοντας ότι κατέρρευσε έπειτα από την άρνηση του πληρώματος να της δώσει αρκετό νερό στη διάρκεια μιας πτήσης μεγάλης απόστασης
Μια γυναίκα κατέθεσε αγωγή εναντίον της αεροπορικής εταιρείας Emirates υποστηρίζοντας ότι κατέρρευσε έπειτα από την άρνηση του πληρώματος να της δώσει αρκετό νερό στη διάρκεια μιας πτήσης μεγάλης απόστασης, αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της Guardian.

Η 54χρονη Λίνα Ντι Φάλκο κατέθεσε ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βικτόριας ότι υποφέρει από διαρκή πόνο στους αστραγάλους έπειτα από τον τραυματισμό της στη διάρκεια της πτήσης από την Μελβούρνη στο Ντουμπάι το 2015 που ακολούθησε την άρνηση του προσωπικού να της προσφέρει επιπλέον νερό.
Η Ντι Φάλκο είπε ότι ζήτησε επανειλημμένως νερό μετά την επιβίβασή της στην πτήση εκείνη, αλλά της έδωσαν μόνο ένα ποτήρι με το γεύμα της πάνω από μια ώρα μετά την απογείωση του αεροπλάνου.
Κατέθεσε ακόμη ότι σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα του αεροσκάφους γιατί "ζαλιζόταν πολύ" και ένιωθε ναυτία, αλλά κατέρρευσε και τραυματίστηκε στον αστράγαλο.
Όταν επέστρεψε στην Αυστραλία διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα και ότι χρειαζόταν να υποβληθεί σε επέμβαση.
Ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι η πελάτισσά του ήταν λάτρης της περιπέτειας, ταξίδευε πολύ και αγαπούσε τον χορό και το σκι πριν από το ατύχημα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων