Ο νοσηλευτής που βραβεύτηκε για την εθελοντική προσφορά του στο Μάτι | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Ο νοσηλευτής που βραβεύτηκε για την εθελοντική προσφορά του στο Μάτι

Οι τιμώμενοι Νοσηλευτές, μοιράστηκαν τις σκέψεις και τα βιώματα τους μέσα από ολιγόλεπτες αφηγήσεις, στις οποίες μετέφεραν ρεαλιστικά, τις ψυχοπιεστικές συνθήκες κάτω από τις οποίες παρείχαν τις υπηρεσίες τους
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος, τίμησε την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, τους Νοσηλευτές, οι οποίοι πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους, κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, Αττικής το καλοκαίρι του 2018, με ανιδιοτέλεια, ήθος και αλτρουισμό, με σκοπό την προστασία της Δημόσιας Υγείας του πληθυσμού.

Στη λιτή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, απονεμήθηκαν Έπαινοι στους Νοσηλευτές μέλη της Ε.Ν.Ε. από το Κ.Υ. Ραφήνας, Κ.Υ. Σπάτων, Κ.Υ. Νέας Μάκρης, Γ.Ν.Α. «ο Ευαγγελισμός», Γ.Ν.Α. «Σισμανόγλειο», Γ.Ν.Ε. «Θριάσιο», Ιασώ Παίδων, ενώ τιμήθηκε και ο Νοσηλευτής κ. Ευάγγελος Παπαδάκης από Γ.Ν.Η. «Βενιζέλειο», ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του, ερχόμενος κάθε Σαββατοκύριακο από το Ηράκλειο Κρήτης, συνεισφέροντας στο δύσκολο έργο των επαγγελματιών υγείας.
Οι τιμώμενοι Νοσηλευτές, μοιράστηκαν τις σκέψεις και τα βιώματα τους μέσα από ολιγόλεπτες αφηγήσεις, στις οποίες μετέφεραν ρεαλιστικά, τις ψυχοπιεστικές συνθήκες κάτω από τις οποίες παρείχαν τις υπηρεσίες τους, αλλά και το ιδιαίτερο συναισθηματικά φορτισμένο περιβάλλον το οποίο είχε διαμορφωθεί από τους πολίτες, οι οποίοι μέσα σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης και συμπόνιας προς τους πληγέντες συμπολίτες τους, διευκόλυναν το έργο των επαγγελματιών υγείας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι 40.000 Νοσηλευτές μέλη της Ε.Ν.Ε., εκφράζουν το μέγιστο θαυμασμό και απονέμουν τα εύσημα, στους συναδέλφους Νοσηλευτές για την καθοριστική συμβολή τους, στην υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής και την προστασία της υγείας των συμπολιτών μας. Τέτοιες συμπεριφορές αποδεικνύουν εμπράκτως την ομοψυχία των Νοσηλευτών και αποδεικνύουν περίτρανα τη σημασία: «Η Ισχύς εν τη Ενώσει».

Ο Β. Παπαδάκης, σε δήλωσή του επισημαίνει τα εξής:
"Θεώρησα καθήκον και τιμή μου που βοήθησα. Τα αισθήματα αγάπης και αναγνώρισης των ανθρώπων που βοήθησα δεν περιγράφονται με λόγια, πρέπει να τα ζήσει κάποιος για να καταλάβει, αυτά και μόνο για μένα αρκούν! 
Θεωρώ ότι όλοι είμαστε  μέρος του κόσμου και πρέπει να συμμετέχουμε  στα κοινά, να βοηθάμε στις δυσκολίες, να αγωνιζόμαστε  και να συνδιαμορφωνουμε από κοινού  ένα καλύτερο αύριο! 
Στην κατεύθυνση αυτή  η αγάπη  και  η ανάγκη ενίσχυσης της προσφοράς και της αλληλεγγύης , προς τον συνάνθρωπο, είναι απαραίτητη . Αποτελούν  δε βασικά στοιχεία  της ευημερίας και ανάπτυξης του σύγχρονου κόσμου μας.
Χαίρομαι  πολύ που βοήθησα ! 
Χαίρομαι όμως και για όλους όσους με τον ένα η άλλο τρόπο βοήθησαν σε αυτή την εθνική μας τραγωδία και ιδιαίτερα για τους νέους ανθρώπους που βοήθησαν εθελοντικά, πράγμα που αναδεικνύει την δύναμη που υπάρχει και την ελπίδα που έρχεται!  
Ευχαριστώ πολύ τη ΕΝΕ για την Βράβευση της προσπάθειας μου αυτής, πραγματικά είμαι συγκινημένος. 
Το βραβείο αυτό το αφιερώνω σε όλους τους συναδέλφους και ιδιαίτερα του Βενιζελειου Νοσοκομείου, που αγωνίζονται καθημερινά για μια καλύτερη υγεία , προσφέροντας τις υπηρεσίες τους με ανιδιοτέλεια". 

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων