Το ιδρυμα Μποδοσάκη βραβεύει Κ. Δασκαλάκη κι άλλους 4 νέους επιστήμονες | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Το ιδρυμα Μποδοσάκη βραβεύει Κ. Δασκαλάκη κι άλλους 4 νέους επιστήμονες

Ο Κωνσταντίνος π. Δασκαλάκης, ο Λουκάς Χ. Καραμπαρμπούνης, ο Στέλιος Γ. Μιχαλόπουλος, ο Γιάννης Χ. Μπουρμπάκης κι ο Παναγιώτης Α. Ρούσσος είναι οι επιστήμονες που θα βραβεύσει το Ιδρυμα Μποδοσάκη στη τελετή απονομής των Επιστημονικών Βραβείων Ιδρύματος Μποδοσάκη έτους 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου 2019 στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.
Τα «Επιστημονικά Βραβεία Ιδρύματος Μποδοσάκη έτους 2019», ύψους 20.000 ευρώ που αναγνωρίζουν κι ενισχύουν το έργο επιστημόνων ως 40 ετών,απονέμονται στις 19 Ιουνίου.


Ο Κωνσταντίνος π. Δασκαλάκης, ο Λουκάς Χ. Καραμπαρμπούνης, ο Στέλιος Γ. Μιχαλόπουλος, ο Γιάννης Χ. Μπουρμπάκης κι ο Παναγιώτης Α. Ρούσσος είναι οι επιστήμονες που θα βραβεύσει το Ιδρυμα Μποδοσάκη στη τελετή απονομής των  Επιστημονικών Βραβείων Ιδρύματος Μποδοσάκη έτους 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουνίου 2019 στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.
Συγκεκριμένα:
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Μποδοσάκη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει ότι τα «Επιστημονικά Βραβεία Ιδρύματος Μποδοσάκη έτους 2019», ύψους 20.000 ευρώ για κάθε κλάδο, πρόκειται να απονεμηθούν στους εξής επιστήμονες:
  • Κωνσταντίνο Π. Δασκαλάκη, Καθηγητή στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασσαχουσέτης (ΜΙΤ), στον Τομέα των Εφαρμοσμένων Επιστημών/Τεχνολογίας
  • Λουκά Χ. Καραμπαρμπούνη, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Minnesota, στον Τομέα των Κοινωνικών Επιστημών
  • Στέλιο Γ. Μιχαλόπουλο, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Brown, στον Τομέα των Κοινωνικών Επιστημών
  • Γιάννη Χ. Μπουρμπάκη, Επίκουρο Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Pittsburgh, στον Τομέα των Βασικών Επιστημών
  • Παναγιώτη Α. Ρούσσο, Αναπληρωτή Καθηγητή στο Icahn School of Medicine, Mount Sinai, στον Τομέα των Βιοεπιστημών
Σύμφωνα με το σκεπτικό των ανθρώπων του Ιδρύματος, η θεσμοθέτηση των «Επιστημονικών Βραβείων Ιδρύματος Μποδοσάκη», στο πλαίσιο των κοινωφελών δραστηριοτήτων του Ιδρύματος στο χώρο της παιδείας, έχει σκοπό να αναγνωρίσει και να ενισχύσει το δημιουργικό έργο των νέων Ελλήνων επιστημόνων ηλικίας έως 40 ετών. Η απονομή των βραβείων έχει, επίσης, σκοπό να επιβραβεύσει τη συνεχή και συνεπή προσπάθεια των βραβευόμενων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την προαγωγή της επιστήμης.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων