Εκστρατεία προληπτικής ιατρικής στην Ικαρία και τους Φούρνους από την «Ανοιχτή Αγκαλιά» | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εκστρατεία προληπτικής ιατρικής στην Ικαρία και τους Φούρνους από την «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 1.096 ιατρικές πράξεις παιδιών και ενηλίκων. Εκτός των προληπτικών εξετάσεων, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Φούρνων σεμινάριο άμεσης υποστήριξης ζωής, το οποίο παρακολούθησαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Κοντά στους κατοίκους της Ικαρίας και των Φούρνων, βρέθηκε αρχές Ιουνίου η εθελοντική ομάδα των γιατρών και νοσηλευτών του Σωματείου Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» στο πλαίσιο της εκστρατείας για την πρόληψη, «Υποστηρίζουμε τη ζωή».

Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 1.096 ιατρικές πράξεις  παιδιών και ενηλίκων. Εκτός των προληπτικών εξετάσεων, πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Φούρνων σεμινάριο άμεσης υποστήριξης ζωής, το οποίο παρακολούθησαν εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της εκπαιδευτικής κοινότητας. 
Η οργάνωση της εκστρατείας, καθώς και η επιλογή των ειδικοτήτων που ήταν απαραίτητες, έγινε σε επικοινωνία με την υπεύθυνη του Κέντρου Υγείας Ικαρίας και του Πολυδύναμου Ιατρείου των Φούρνων, «και σε όλη τη διάρκεια της η υποστήριξη όλου του προσωπικού στο Κέντρο Υγείας ήταν καίρια και  εξαιρετική», αναφέρει η «Ανοιχτή Αγκαλιά». 
Με αυτή την εκστρατεία έκλεισε ο πρώτος κύκλος του προγράμματος με το διακριτικό τίτλο «Υποστηρίζουμε τη ζωή». Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν από Σεπτέμβριο με στόχο την επιτυχή ολοκλήρωση του φετινού προγράμματος το Νοέμβριο του 2019.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων