Είκοσι αναπηρικά αμαξίδια παραχωρεί δωρεάν ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου σε κατοίκους του δήμου με κινητικά προβλήματα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Είκοσι αναπηρικά αμαξίδια παραχωρεί δωρεάν ο δήμος Κορδελιού-Ευόσμου σε κατοίκους του δήμου με κινητικά προβλήματα

Είκοσι αναπηρικά αμαξίδια , ηλεκτροκίνητα και χειροκίνητα παραχωρεί δωρεάν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο δήμος Κορδελιού- Ευόσμου σε δημότες και κατοίκους του δήμου, με κινητικά προβλήματα.
Είκοσι αναπηρικά αμαξίδια , ηλεκτροκίνητα και χειροκίνητα παραχωρεί δωρεάν, για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο δήμος Κορδελιού- Ευόσμου  σε δημότες και κατοίκους του δήμου, με κινητικά προβλήματα.
Η παράδοση των αναπηρικών αμαξιδίων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουλίου στις 12.30 μμ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου "Βούλα Πατουλίδου" (ΔΑΚ Ευόσμου, οδός Γοργοποτάμου & Εθν. Αντιστάσεως), στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης.
    Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης των αιτήσεων των ωφελουμένων από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, θα παραχωρηθούν δωρεάν σε πολίτες (δημότες και κατοίκους του δήμου) που πληρούν τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια, 20 σύγχρονα ηλεκτροκίνητα και χειροκίνητα αναπηρικά αμαξίδια (13 ηλεκτροκίνητα αμαξίδια και 7 αμαξίδια απλού τύπου).  Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η συμβολή στη βελτίωση της καθημερινότητας των ατόμων με κινητικές δυσκολίες, στην άρση του κοινωνικού αποκλεισμού και στην ενίσχυση της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας τους. 
    "Υλοποιούμε για δεύτερη συνεχή χρονιά τη σημαντική αυτή κοινωνική πρωτοβουλία, στέλνοντας ένα μήνυμα στους συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα ότι είμαστε εδώ, ότι είμαστε στο πλευρό τους. Στόχος μας να συμβάλουμε έμπρακτα στη βελτίωση της καθημερινότητας τους, προασπίζοντας το θεμελιώδες δικαίωμα της απρόσκοπτης  κυκλοφορίας και της ισότιμης συμμετοχής τους στην κοινωνία, ώστε τα άτομα με αναπηρία να μπορέσουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να απολαμβάνουν μια αξιοπρεπή και ανεξάρτητη ζωή"   δήλωσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.


ΑΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων