Καταργούνται τα 180 ευρώ για τα διπλώματα οδήγησης | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Καταργούνται τα 180 ευρώ για τα διπλώματα οδήγησης

Ανάσα στην τσέπη τους θα δουν οι οδηγοί που δίνουν εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης.
Στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για το δίπλωμα οδήγησης υπάρχει μια σημαντική διάταξη. Καταργείται το χαράτσι ύψους ως και 180 ευρώ για όσους έδιναν εξετάσεις.

Ανάσα στην τσέπη τους θα δουν οι οδηγοί που δίνουν εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης. Με το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, για τα διπλώματα οδήγησης, πέραν των άλλων ρυθμίσεων, καταργείται και το «χαράτσι» 120-180 ευρώ που υποχρεώνονταν να πληρώνουν για ασφάλιση όσοι έδιναν εξετάσεις για άδεια οδήγησης.
Πρόκειται για έναν νόμο που είχε ψηφίσει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που προέβλεπε μεταξύ άλλων και την υποχρέωση ασφάλισης των υποψηφίων οδηγών ατομικά. Τα συγκεκριμένα ατομικά ασφαλιστήρια υποψηφίων οδηγών, κόστιζαν περίπου 120-150 ευρώ για τα επιβατικά Ι.Χ. και 150-180 ευρώ για τα βαρέα οχήματα. Πρόκειται για μια ασφάλιση που κάλυπτε το χρονικό διάστημα δέκα λεπτών της εξέτασης. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα ποσά αυτά καλύπτουν σε αρκετές περιπτώσεις και την ετήσια ασφάλεια αρκετών Ι.Χ. αυτοκινήτων.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων