Μάμαλος: Ο Έλληνας χρυσός Παραολυμπιονίκης δεν πουλάει τα μετάλλιά του | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Μάμαλος: Ο Έλληνας χρυσός Παραολυμπιονίκης δεν πουλάει τα μετάλλιά του

Μάμαλος: Ο Έλληνας χρυσός Παραολυμπιονίκης πουλάει τα μετάλλιά του για να κάνει εγχείρηση! Φωτογραφία Αρχείου: Intime Facebook Twitter Χάρισε στην Ελλάδα μεγάλες διακρίσεις σε τρεις Παραολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα όμως, ο Παύλος Μάμαλος πουλάει τα μετάλλια του προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.


Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε και τα χιλιάδες δημοσιεύματα αγανάκτησης ο ίδιος ο Παραολυμπιονίκης έγραψε στο fb:


Μάμαλος: Δεν πουλάω τα μετάλλια μου

«Δεν ισχύουν οι φήμες, πρόκειται περί λάθους»



O Παύλος Μάμαλος διέψευσε πως πουλάει τα μετάλλια του, ενώ τόνισε πως δεν θα κάνει κάποια επέμβαση.
Μια ανάρτηση ανέφερε πως ο Παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος πουλάει τα μετάλλιά του προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση, όμως ο ίδιος διέψευσε όλα αυτά με δικό του ποστάρισμα στο facebook.
«Tα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πώληση μεταλλίων μου δεν ισχύουν και πρόκειται περί λάθους. Χαίρω άκρας υγείας και προφανώς δεν θα κάνω καμία επέμβαση», έγραψε.
Όλα είχαν ξεκινήσει από μια ανάρτηση του φίλου και συναθλητή του, Μανώλη Στεφανουδάκη αλλά και την παρακάτω φωτογραφία που έγινε viral σε μικρό χρόνο.
















Τα δημοσιεύματα έγραφαν

Χάρισε στην Ελλάδα μεγάλες διακρίσεις σε τρεις Παραολυμπιακούς Αγώνες. Τώρα όμως, ο Παύλος Μάμαλος πουλάει τα μετάλλια του προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.


Ανέβασε την ελληνική σημαία πολύ ψηλά, δάκρυσε ακούγοντας τον εθνικό ύμνο, αλλά τώρα ο «χρυσός» Παραολυμπιονίκης του Ρίο στην άρση βαρών, Παύλος Μάμαλος, αναγκάζεται να πουλήσει τα μετάλλια του.

Ο Παύλος Μάμαλος πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που απαιτεί αρκετά χρήματα κι ελπίζει πως θα καταφέρει να συγκεντρώσει το ποσό που χρειάζεται, με την πώληση των μεταλλίων του.
Να θυμίσουμε ότι ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης είχε κατακτήσει το χρυσό στο Ρίο, το χάλκινο στο Λονδίνο και τέλος το ασημένιο στο Πεκίνο.
Την είδηση γνωστοποίησε μέσω διαδικτυακής ανάρτησης ο φίλος και συναθλητής του Μανώλης Στεφανουδάκης, μέσω ενός συγκινησιακά φορτισμένου ποστ:
«Έτσι είναι. Όταν φτάνεις στο αεροδρόμιο, όταν σε καλούνε στο προεδρικό μέγαρο, όταν σε καλούνε στη Βουλή και για τον κάθε επικεφαλής κόμματος είσαι ο ήρωας του… Και να βγάλω μια φωτογραφία δίπλα σου, και να ποστάρουμε στο κάθε site, για να πούμε ότι είμαι δίπλα σου και σε στηρίζουμε και όταν έρθει η δύσκολη στιγμή όπως τώρα του Παύλου δε σε γνωρίζει κανείς. Ελλάδα το μεγαλείο σου!».
Ο Παύλος Μάμαλος και η φωτογραφία – γροθιά στο στομάχι


ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων