Εγκληματικό Άγνωστοι έριξαν χρησιμοποιημένα λάδια σε παιδική χαρά | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Εγκληματικό Άγνωστοι έριξαν χρησιμοποιημένα λάδια σε παιδική χαρά

Έκκληση προς τους πολίτες “ να επιδεικνύουν τον απαιτούμενο σεβασμό προς τους δημόσιους και δημοτικούς χώρους -πολλώ δε μάλλον προς αυτούς που χρησιμοποιούνται από παιδιά”

Έκκληση προς τους πολίτες “ να επιδεικνύουν τον απαιτούμενο σεβασμό προς τους δημόσιους και δημοτικούς χώρους -πολλώ δε μάλλον προς αυτούς που χρησιμοποιούνται από παιδιά” - απευθύνει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης με αφορμή το θλιβερό - όπως το χαρακτηρίζει - περιστατικό ρίψης “ χρησιμοποιημένων λαδιών που σημειώθηκε σε μια ολοκαίνουρια παιδική χαρά στην περιοχή της Γαλήνης".

Σε σχετική ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι αργά χθες το απόγευμα ο δήμος δέχθηκε καταγγελίες από κατοίκους της περιοχής για το περιστατικό και η αντιδημαρχία Καθημερινότητας προχώρησε άμεσα σε καθαρισμό της παιδικής χαράς.
 ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων