Έτρεχε με 200 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Έτρεχε με 200 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα

Μία ακόμα αιφνιδιαστική επιχείρηση έκανε η Τροχαία Αττικής, για τις "κόντρες" σε Λυκαβηττό και Βουλιαγμένη, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων.

Μία ακόμα αιφνιδιαστική επιχείρηση έκανε η Τροχαία Αττικής, για τις "κόντρες" σε Λυκαβηττό και Βουλιαγμένη, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων.


Συνολικά διενεργήθηκαν 552 τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών οχημάτων και βεβαιώθηκαν 228 παραβάσεις, (υπερβολικοί θόρυβοι, παραβίαση κόκκινου, φιμέ τζάμια, επικίνδυνη οδήγηση, ανασφάλιστα οχήματα, κράνη, ζώνες κ.λπ..), για τις οποίες κόπηκαν διοικητικά πρόστιμα.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός 31χρονου στην περιοχή της Βουλιαγμένης (“RIBAS”), ο οποίος συνελήφθη γιατί έτρεχε με 200 χιλιόμετρα, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με μοτοσικλέτα 1.300 κ.ε., χωρίς πινακίδα κυκλοφορίας και παραβιάζοντας τρία κόκκινα φανάρια.
Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και οδηγήθηκε, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές. Η μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και του επιβλήθηκε πρόστιμο 2.440 ευρώ και αφαίρεση άδειας οδήγησης και κυκλοφορίας για χρονικό διάστημα άνω των 2 ετών, λόγω συμπλήρωσης βαθμών Σ.Ε.Σ.Ο. [point system]).
Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, που παρουσιάζουν αυξημένη και επικίνδυνη παραβατικότητα.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων