Προσοχή αλλαγές στην κυκλοφορία λόγω του Μαραθωνίου | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Προσοχή αλλαγές στην κυκλοφορία λόγω του Μαραθωνίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αθήνα αύριο Σάββατο και την Κυριακή, για τον «37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας».
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν στην Αθήνα, για τον «37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας». 

Από τις 9 του πρωί έως αργά το απόγευμα θα διεξαχθεί ο 37ος Μαραθώνιος, ακολουθώντας την κλασική διαδρομή Λ. Μαραθώνος, Αγ. Παρασκευής (πρώην Μαραθωνομάχων), Τύμβος Μαραθώνα, Αγ. Παρασκευής (πρώην Μαραθωνομάχων), Λ. Μαραθώνος, Λ. Μεσογείων, Μιχαλακοπούλου, Φειδιππίδου, Λ. Βασ. Σοφίας, Ηρώδου Αττικού και Παναθηναϊκό Στάδιο.
Από τις οκτώ έως τις 10 το πρωί, θα διεξαχθεί ο Αγώνας Δρόμου 5 χιλιομέτρων, με εκκίνηση από τη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) και τερματισμό το Παναθηναϊκό Στάδιο.
Στις 10 το πρωί, θα διεξαχθεί ο Αγώνας Δρόμου SPECIAL OLYMPICS HELLAS με εκκίνηση από τη Λ. Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) προς Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής: Λ. Βασ. Σοφίας, Ηρ. Αττικού, Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ σχεδόν την ίδια ώρα και με την ίδια διαδρομή, θα πραγματοποιηθεί και ο Αγώνας Παιδιών.
Στις 10.35 το πρωί, θα δοθεί η εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. με εκκίνηση από τη συμβολή των Λ. Βασ. Σοφίας & Ζαχάρωφ προς το Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής: Λ. Βασ. Σοφίας & Ζαχάρωφ, Ηρ. Αττικού, Παναθηναϊκό Στάδιο.

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων