Πρωτοχρονιά σε μια σχεδία (για όλους τους καλούς λόγους) | MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA

Responsive Ad Slot

Slider

Πρωτοχρονιά σε μια σχεδία (για όλους τους καλούς λόγους)

Μία μέρα έμεινε μέχρι την άφιξη του νέου έτους και στην κουζίνα (και όχι μόνο) του «σχεδία home» εξελίσσεται ένας πρωτόγνωρος δημιουργικός, γαστρομαργικός οργασμός!

Μία μέρα έμεινε μέχρι την άφιξη του νέου έτους και στην κουζίνα (και όχι μόνο) του «σχεδία home» εξελίσσεται ένας πρωτόγνωρος δημιουργικός, γαστρομαργικός οργασμός!

Είναι η πρώτη μας φορά, βλέπετε, που θα υποδεχθούμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά στο πανέμορφο περιβάλλον της οδού Κολοκοτρώνη και διακαής πόθος των μαγείρων μας και όλων των ανθρώπων της «σχεδίας» είναι αυτή η γιορτή, αυτή η πρωτοχρονιά να είναι αληθινά ξεχωριστή για όλους εκείνους που θα είναι εκεί.

Να είναι όλα απλά και υπέροχα, είναι το σύνθημα και στόχος. Η ατμόσφαιρα, τα κοκτέιλ, οι μουσικές, οι εκπλήξεις και βεβαίως, οι γεύσεις στο οικογενειακό τραπέζι, το μενού που έχει σχεδίασει ειδικά για την περίπτωση, ειδικά για μας, ο σπουδαίος μάγειρας Λευτέρης Λαζάρου, για όσους θέλουν κάτι διαφορετικό από το, ούτως, ή άλλως απολαυστικό μενού. Η γιορτή θα περάσει από το στομάχι.
Ιδού, λοιπόν, τι περιλαμβάνει.
Σούπα γλυκοπατάτας με γαρίδες αρωματισμένη με λάδι σοκολάτας
Πράσινη σαλάτα με ψητά σπαράγγια, αγκινάρες και παστράμι
Μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ με πουρέ σελινόριζας και σάλτσα ντεμιγκλάς
Μους λευκής σοκολάτας και σάλτσα φράουλας
Το εορταστικό μενού την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι στα 48€.
Οι εκπλήξεις, όμως, δεν εξαντλούνται στη γαστρονομία, καθώς μια σειρά από δώρα «σχεδία αρτ» και άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους συνδαιτυμόνες του εορταστικού τραπεζιού.
Όσοι ενδιαφέρονται να κλείσουν τραπέζι για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς μπορούν να καλέσουν στο 213 023 1220 και στο 210 3314 310 ή να στείλουν email στο info@shedia.gr.
Καλές γιορτές, καλή χρόνια, με υγεία, αγάπη, έμπνευση και διάθεση δημιουργική!
Α για αγάπη, για αλληλεγγύη, για αξιοπρέπεια.
ΥΓ. Στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους της σχεδίας μας για τη νέα χρονιά (Ιανουάριος 2020), που κυκλοφορεί ήδη, το χριστουγεννιάτικο δένδρο μας που κοσμεί το χώρο. Τα κλαράκια τα μαζέψαμε από τον Λυκαβηττό και τα στολίδια, βεβαίως, είναι «σχεδία αρτ», φτιαγμένα από το χαρτί αδιάθετων, παλαιότερων τευχών του περιοδικού.
Οι επισκέπτες που θα το επιθυμήσουν, θα ξεναγηθούν στα εργαστήρια και σε όλους τους χώρους του ιστορικού κτιρίου που αποτελεί πια τον κόμβο αλληλεγγύης και εφαρμοσμένης κοινωνικής καινοτομίας «σχεδία home» (www.shediahome.gr)

ΓΡΑΨTΕ ΤΟ E-MAIL ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ

ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.

ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΤΕ!

Ακολουθήστε το medlabnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

0

Δεν υπάρχουν σχόλια

blogger
Copyright © 2015-2022 MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA All Right Reserved. Τα κείμενα είναι προσφορά και πνευματική ιδιοκτησία του medlabnews.gr
Kάθε αναδημοσίευση θα πρέπει να αναφέρει την πηγή προέλευσης και τον συντάκτη. Aπαγορεύεται η εμπορική χρήση των κειμένων